Salesforce.com teu tiasa dianggo sareng Internet Explorer 7 (Éta leres henteu!)

Salesforce IE7

Kuring lebet kana Salesforce.com énjing di IE7 sareng henteu tiasa ningali tombol naon waé pikeun leres-leres ngaéksekusi paréntah. Calon Rilis parantos lami parantos kaluar di Internet Explorer 7 ... teu aya alesan yén Permintaan / Parangkat Lunak salaku panyadia Layanan henteu siap pikeun ieu.

Malah langkung parah nyaéta pesen belet dina pangrojongna. Aranjeunna nyarankeun yén anjeun tong langsung ningkatkeun kana IE7 nalika janten Pembaruan Otomatis. Ummmm, upami éta pembaruan OTOMATIS ... kumaha anjeun TEU geuwat ningkatkeun? Oy.

Koréksi: Upami anjeun mupus cache anjeun, éta bakal jalan.

3 Komentar

  1. 1

    Hiji alesan deui saha waé anu ngagunakeun tenaga penjualan kedah nganggo firefox, tapi kuring ngartos yén pikeun seueur perusahaan anu langkung ageung ieu sanés janten pilihan.

  2. 2

    Salesforce.com ngalereskeun masalah tombol di bulan Maret.

    Upami anjeun sateuacanna ngarobih setélan cache IE6 tina standar (Otomatis) sareng anjeun nembé janten IE7, IE6 CSS panginten tiasa di-cache.

    Coba log in sareng pencét Ctrl-F5 pikeun nyegerkeun lengkep. Atanapi bersihkeun cache sareng lebet deui. Atanapi ngantosan 24 jam. Abdi dina calon pangaluaran IE7 pangénggalna sareng ningali tombol-tombolna ogé.

    Ogé, anjeun tiasa mareuman pembaruan otomatis. Microsoft nutupan ieu dina blog IE (http://blogs.msdn.com/ie/default.aspx) sareng didieu (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=4516A6F7-5D44-482B-9DBD-869B4A90159C&displaylang=en)

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.