Salesforce.com teu tiasa dianggo sareng Internet Explorer 7 (Éta leres henteu!)

Salesforce IE7

Kuring lebet kana Salesforce.com énjing di IE7 sareng henteu tiasa ningali tombol naon waé pikeun leres-leres ngaéksekusi paréntah. Calon Rilis parantos lami parantos kaluar di Internet Explorer 7 ... teu aya alesan yén Permintaan / Parangkat Lunak salaku panyadia Layanan henteu siap pikeun ieu.

Malah langkung parah nyaéta pesen belet dina pangrojongna. Aranjeunna nyarankeun yén anjeun ulah geuwat ningkatkeun ka IE7 nalika janten Pembaruan Otomatis. Ummmm, upami éta pembaruan OTOMATIS ... kumaha anjeun TEU geuwat ningkatkeun? Oy.

Koréksi: Upami anjeun mupus cache anjeun, éta bakal jalan.

3 Komentar

  1. 1

    Hiji deui alesan saha waé anu nganggo tenaga penjualan kedah nganggo firefox, tapi kuring ngartos yén pikeun seueur perusahaan anu langkung ageung ieu moal janten pilihan.

  2. 2

    Salesforce.com ngalereskeun masalah tombol deui dina Maret.

    Upami anjeun saacanna ngarobih setélan cache IE6 anjeun tina standar (Otomatis) sareng anjeun nembé ningkatkeun ka IE7, CSS IE6 tiasa di-cache.

    Coba log in sareng pencét Ctrl-F5 pikeun refresh pinuh. Atawa mupus cache sarta asup deui. Atawa antosan 24 jam. Abdi dina calon release IE7 panganyarna tur tingal tombol rupa.

    Ogé, anjeun tiasa mareuman apdet otomatis. Microsoft nutupan ieu dina blog IE (http://blogs.msdn.com/ie/default.aspx) sareng didieu (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=4516A6F7-5D44-482B-9DBD-869B4A90159C&displaylang=en)

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.