Salesmachine: Ningkatkeun Konversi Percobaan SaaS sareng Nyoko Pelanggan

Mesin Penjualan

Upami anjeun ngajual a Software salaku Service hiji Produk (SaaS), pendapatan anjeun gumantung kana ngungkit data konsumén sareng panggunaan produk dina tingkat kontak sareng akun. Mesin Penjualan empowers tim jualan sareng kasuksésan sareng wawasan anu tiasa ditindaklakeun sareng otomatisasi pikeun ningkatkeun konvérsi Percobaan sareng Adopsi Palanggan.

Salesmachine Boga Dua Kauntungan Utami

  • Naekeun Konversi Percobaan - Skor kalungguhan mumpuni dumasar kana pas palanggan sareng panerapan produk. Kualifikasi sidang Salesmachine ngamungkinkeun tim penjualan anjeun fokus dina kalungguhan anu mumpuni tinggi sareng nutup penawaran anu langkung saé kalayan usaha anu kirang.
  • Ningkatkeun Nyoko Palanggan sareng ingetan - Koordinat tindakan proaktif pikeun nganteurkeun kasuksésan dina sapanjang perjalanan palanggan. Salesmachine ngabantosan anjeun nyetir kasuksésan dina unggal tahapan perjalanan palanggan sareng terlibat sareng konsumén nalika aya résiko dideteksi.

Kumaha Salesmachine Ngaronjatkeun Konversi Percobaan

  • Skor Fit Palanggan - Pikeun unggal pendaptaran anyar Salesmachine ngitung skor fit palanggan dumasar kana inpormasi demografi, sareng perusahaan.

Salesmachine Skor Fit Palanggan

  • Skor Nyoko Produk - Nyoko produk dumasar kana akun sareng paripolah pangguna, frékuénsi panggunaan, aktivasina fitur, NPS sareng langkung seueur sinyal.

Skor Nyoko Produk Salesmachine

  • Kualifikasi Percobaan - Ngagabungkeun skor fit Palanggan sareng skor adopsi Produk pikeun ngaidentipikasi Product Qualified Leads (PQL).

Kualifikasi Percobaan Salesmachine - Customer Fit vs Adoption Produk

  • Bewara Aksi - Béja tim penjualan anjeun dina CRM, Email atanapi Slack nalika uji coba mumpuni anyar dideteksi.

Bewara Aksi Salesmachine

  • Alur Kerja otomatis - Ningkatkeun Dursasana produk pikeun konsumén nyoko low, kalayan urutan onboarding sareng email fitur pendidikan.

Aliran Kerja Otomatis Email Salesmachine

  • Ngalaporkeun Adoption Percobaan - Lacak, ngukur, nganalisis skor sareng konvérsi pikeun ningkatkeun akurasi sareng kinerja.

Ngalaporkeun Salesmachine

Kumaha Salesmachine Ngaronjatkeun Adopsi Palanggan

  • Nyetak Kaséhatan - Salesmachine sacara otomatis ngitung kasehatan palanggan anjeun dumasar kana paripolahna. Anjeun tiasa sacara proaktif ngiringan aranjeunna nalika aya résiko atanapi kasempetan pikeun dideteksi dina sapanjang perjalanan pelanggan.

Salesmachine Produk Palanggan Ngadopsi nyetak Kaséhatan

  • Tanda résiko - Salesmachine dihijikeun sareng Slack, Email, sareng alat-alat sanés kanggo ngabéjaan pangguna nalika turun ka kaséhatan anu goréng atanapi parobahan naon.

Tanda Résiko Adopsi Produk Salesmachine

  • Manajemén siklus hirup Palanggan - Pelanggan dina tahap siklus hirup Onboarding teu kedah diubaran ku cara anu sami tibatan anu pelanggan dina tahap siklus hirup Renewal. Salesmachine ngamungkinkeun anjeun ngagolongkeun palanggan ngalangkungan tahapan perjalanan customer anu béda.

Manajemén siklus hirup Palanggan Salesmachine

  • Buku Muter - Nalika kalungguhan mumpuni énggal dideteksi, Salesmachine tiasa sacara otomatis ngirim email, nyiptakeun tugas dina CRM anjeun, ngirim bewara ka anjeun. Éta asistén pribadi anjeun ngeusian kalénder sareng koropak anjeun ku kalungguhan mumpuni pikeun nutup.

Playmachine Playbook Adoption Palanggan

  • Aliran Kerja Otomatis - Salesmachine mangrupikeun platform terbuka, nyiptakeun tindakan dina jasa pihak ka-3 sapertos Salesforce, Hubspot, Pipedrive, Intercom pikeun koordinat tindakan antara tim anu béda anu berinteraksi sareng konsumén anjeun.

Automasi Adopsi Pelanggan Salesmachine sareng Aliran Kerja

  • 360 Gelar Tampilan Palanggan - Kéngingkeun pandangan anu holistik pikeun konsumén anjeun. Ngagabungkeun dina hiji tempat sadaya Interkom, Paguneman email, Tiket dukungan, skor NPS.

Salesmachine Unified View of Palanggan

  • Ngalaporkeun Palanggan Adoption - Nunjukkeun nilai tindakan anjeun. Ukur pangaruh nyata tina strategi Salesmachine anjeun kana pendapatan anjeun, kaséhatan palanggan, churn, sareng seueur deui.

Ngalaporkeun Adopsi Palanggan Salesmachine

Salesmachine parantos ngahasilkeun integrations sareng Zendesk, Gmail, Segment, Intercom, Salesforce, Delighted, Strip, StatisMeter, Olark, sareng Zapier. Éta ogé ngagaduhan perpustakaan JavaScript lengkep, API, sareng perpustakaan Backend anu sayogi pikeun ngahijikeun pangrojong, NPS, pamayaran, CRM, sareng sistem email anjeun kana tampilan anu dihijikeun konsumén anjeun.

Nyuhungkeun Demo Salesmachine

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.