SalesRep.ai: Ngagunakeun Kecerdasan pikeun ngajadikeun Otomatis Multi-Channel Prospect Interaction

SalesRep

Salaku video ieu ti SalesRep nempokeun, bagian ageung tina waktos penjualan ka luar dihabiskan pikeun ngahubungkeun atanapi ngajadwalkeun pikeun ngahubungi pelanggan. SalesRep ngamangpaatkeun otomatisasi panggero ku platform pamrosésan basa otonom, alami pikeun ngusahakeun éta tim penjualan anjeun, ngamungkinkeun aranjeunna museurkeun sadaya perhatian kana penjualan - sanés sambunganna.

Platform ngamungkinkeun klien ngawangun prosés anu dijadwalkeun ngamangpaatkeun talatah teks email, sora, sareng SMS.

Pencet saderhana tombol dina CRM anjeun ngamimitian prosés tindak lanjut pikeun unggal kalungguhan jalma penjualan anjeun kedah sambung. SalesRep nuturkeun kalayan lead sababaraha bulan tanpa capé. Nalika deal henteu dilakukeun nalika kontak, tambahkeun kalungguhan dina antrian prosés tindak lanjut sareng platform bakal ngalakukeun sésana.

Fitur konci SalesRep Kalebet:

  • Turutan urutan - Aliran aksi telepon, téks sareng sistem email bakal dilakukeun pikeun unggal unggal kalungguhan. SalesRep.ai damel caket damel sareng organisasi anjeun pikeun nyetél urutan dumasar kana dimana sapanjang siklus penjualan kalungguhan anjeun. Upami anjeun henteu kantos nyarios pimpinan, léngkah-léngkah urutan anu leres dilakukeun. Upami anjeun nuturkeun tina penjualan anu sateuacanna nelepon anu sanésna dimimitian. Tambahkeun prosés tindak lanjut naon waé anu diperyogikeun pikeun SalesRep.ai.
  • Telepon sareng lokal ayana - SalesRep.ai bakal nyauran petunjuk pikeun nami anjeun sakumaha sering sareng salami anjeun hoyong. SalesRep.ai bakal nelepon tina nomer lokal sareng moal ngaganggu repetisi anjeun dugi ka kéngingkeun kalungguhan. Sakali aranjeunna ngalakukeun - SalesRep.ai bakal ngawartosan aranjeunna naon anu disebat teleponna teras bakal nyambung ka perwakilan atanapi departemen asupan anjeun. Upami kalungguhan henteu sayogi, SalesRep.ai bakal ngantunkeun suratsora atanapi ngagantung pikeun nelepon deui dina waktos engké.
  • AI SMS sareng pesen email - SMS dikirim ti nomer lokal sareng Email dikirim tina rekening pribadi reps anjeun siga anu ngirim. Kalayan unsur AI, nalika SaleRep.ai nampi pesen tina kalungguhan, éta tiasa ngartos hartos sareng ngalaksanakeunana. AI tiasa sopan Ngeureunkeun atanapi Reureuh sekuen; Ngajadwalkeun atanapi Ngajadwalkeun deui telepon; sareng ngajawab patarosan saderhana janten anjeun henteu kedah.

Ieu tangkapan layar kumaha canggihna mesin urutanna tiasa diprogram:

Sequencing SalesRep

Sistemna komprehensif, kalayan kamampuan teuleum ka unggal palanggan, unggal transaksi, sareng unggal réspon.

Tanggapan SMS SalesRep

Aranjeunna bahkan nyayogikeun penyuluhan Chrome:

SalesRep Chrome Extension

Integrasi kaasup Salesforce, Velocify, Microsoft Dynamics, Hubspot, sareng Infusionsoft. Ngagunakeun SalesRep.ai, perusahaan tiasa nyingkahan kaleungitan pelanggan, tiasa ngosongkeun waktos penjualan rep kanggo ngajual, sareng tungtungna nutup langkung seueur nasabah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.