Platform Manajemén Salon sareng Spa Salonist: Pasini, Inventori, Pamasaran, Payroll, sareng seueur deui

Salonist Spa sareng Platform Manajemén Salon

Tukang salon mangrupikeun parangkat lunak salon anu ngabantosan spa sareng salon ngatur gajian, tagihan, miluan klien anjeun, sareng ngajalankeun strategi pemasaran. Fitur kaasup:

Janjian netepkeun pikeun Spa sareng Salon

  • Pesenan Online - Ngagunakeun parangkat lunak booking Salonist Online pinter, palanggan anjeun tiasa ngajadwalkeun, ngajadwalkeun deui, atanapi ngabolaykeun pasini dimana waé ayana. Kami gaduh kabisa situs wéb sareng aplikasi anu tiasa diintegrasikeun sareng cecekelan média sosial Facebook sareng Instagram. Kalayan ieu, prosés booking sacara lengkep sacara otomatis. Taya pesenan dobel. Aduh teu aya acara sareng Salonist.
  • Pameungpeuk slot - Eureun wastakeun waktos karyawan sareng konsumén ku masihan slot waktos anu teu aya dina kalénder anjeun. Kalayan pameungpeuk slot pikeun booking online, anjeun ngagaduhan kakuatan pikeun ningalikeun ngan ukur slot anu aya, anu ngawatesan pamesanan pasini anu kaleuleuwih dina jangka waktu anu khusus.
  • Pesenan kaluar-jam - Pasihan palanggan anjeun langkung kalenturan pikeun buku pasini, bahkan di luar jam kerja, ku ngagunakeun parangkat lunak manajemén. Kalayan parangkat lunak salon anu pangsaéna, bisnis anjeun tiasa tetep obah sanajan anjeun offline. Salonist didesain pikeun ngajaga inflasi palanggan anjeun tetep, bari aranjeunna tiasa pesen kalayan gampang iraha waé sareng dimana waé ayana.
  • Pesenan Paket - Ngarasakeun kabébasan pikeun nyiptakeun bungkus kanggo jasa anu béda dina tandan anu merenah. Kalayan parangkat lunak manajemén klien ieu, anjeun tiasa ningkatkeun penjualan sareng pendapatan di studio anjeun ku ngajantenkeun gampang pikeun nasabah nempatkeun pesenan dumasar kana karesepna. Parangkat lunak salonist ogé saé pikeun ningkatkeun kasatiaan palanggan sareng paket salon mulus dina ujung jari.
  • Pesenan Kaanggotaan - Pasihan konsumén anjeun insentif pikeun tetep satia nganggo fitur booking online sareng ngajadwalkeun online. Di Salonist, pamilik salon tiasa ngajalankeun program kasatiaan anu masihan diskon anggota pikeun layanan khusus. Ieu parantos kabuktosan ngadorong kamekaran salon sareng ningkatkeun tingkat ingetan palanggan.
  • Narima Pamayaran - Sakumaha raoseunana pikeun gaduh parangkat lunak salon anu pangsaéna anu matak nampi pembayaran anu seger? Tukang salon hadir sareng widget booking online anu nyambung sareng Paypal, Stripe, sareng Authorize.Net. Pamilik salon tiasa kéngingkeun pamayaran kanggo jasa anjeun ku ngan saukur nyinkronkeun pameseran sareng widget ieu dina perangkat lunak manajemén salon kami. Anjeun tiasa ogé nampi sadaya bentuk pamayaran sareng Point of Sale terpadu kami.

Pamasaran pikeun Spa sareng Salon

  • surélék Marketing - Kirim salam peringatan, rencana kaanggotaan, sareng konfirmasi janjian kirang ti lima menit nganggo jasa pamasaran email Salonist. Pamasaran email mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun janji kanggo salon sareng jasa spa anjeun. Salonist sadayana ngeunaan ningkatkeun tingkat ingetan palanggan sareng ngahasilkeun pendapatan anu langkung luhur pikeun perusahaan anjeun.
  • Manajemén Review - Ulasan mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun ka dunya yén anjeun ngalakukeun anu leres. Éta ngabantosan anjeun ngaamankeun langkung seueur palanggan bari tetep satia. Parangkat lunak penjadwalan Janjian Salonist ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun umpan balik langsung tina pelanggan ngeunaan produk sareng jasa anjeun. Kalayan ajakan anu dikirim ngalangkungan SMS sareng email dina telepon sélulérna pikeun manajemén klien anu leres, anjeun tiasa tetep nyambung ka konsumén anjeun.
  • Manajemén Kupon - Upami aya hiji hal anu dipikacinta ku konsumén, éta jasa gratis. Ganjaran konsumén anjeun pikeun patronase na kalayan diskon sareng nawaran kupon dina sadaya pesenan pembaruan. Teu aya prosés rumit anu kalibet. Anjeun tiasa ngatur hak ieu tina tab Generate Salon and Spa Diskon Kupon dina software salon pinter. Tetep klien anjeun datang sareng rangkéan diskon.
  • kado Kartu - Pasihan palanggan anjeun kasempetan pikeun kado anu dipikacinta sareng jasa anjeun dina acara-acara khusus. Naha éta mangrupikeun peringatan ulang taun atanapi ulang taun, kartu kado anu dipersonalisasi dina Salonist tiasa ngabantosan anjeun aktipitas sareng palanggan poténsial. Platform langsung ngabéjaan aranjeunna via email atanapi SMS.
  • Sistem Kasatiaan - Program kasatiaan ngalangkungan manajemén klien mangrupikeun sistem ganjaran anu hadé pikeun palanggan anjeun. Ieu bakal ngabantosan dina ningkatkeun frekuensi kunjunganna. Pariksa parangkat lunak Salonist pikeun aksés gampang kana program kasatiaan anu bakal gancang naékkeun rujukan palanggan, papacangan, sareng kaamanan anjeun.
  • Kampanye SMS - Ngurangan kamungkinan no-show ti konsumén Anjeun. Salonist ngabantosan anjeun pikeun ngahubungi aranjeunna ngalangkungan panginget janji, papacangan pelanggan, kampanye promosi, sareng seueur deui. Tumuwuh bisnis salon anjeun ku ngamimitian paguneman sareng konsumén anjeun sareng terang persis naon anu aranjeunna pikahoyong.

Salaku tambahan kana setting janji sareng pamasaran, Tukang salon ogé kalebet manajemén palanggan, pasini prabayar, manajemén inventaris, manajemén biaya, manajemén lokasi, toko online, analitik, titik penjualan, aplikasi mobile, formulir online, sareng laporan lengkep. Parangkat lunak salon ieu dipasang ku sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ningkatkeun pendapatan, ngahémat waktos, ningkatkeun pisibilitas mérek, sareng nyandak kaputusan pinter dina industri kaéndahan. Jelajah fitur alat anu paling dipikacinta ieu sareng siap-siap ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé.

Ngamimitian nganggo Salonist

Pelangganna kalebet toko tukang cukur, salon rambut, tukang pijet, salon kuku, spa, salon kawinan, perangkat lunak spa médis, perawatan kulit estetika, seniman tato, panyéwaan bilik, salon samak, sareng tukang piaraan.

Mimitian Uji Gratis

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina Tukang salon.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.