Salsa pikeun Nirlaba: Ngumpulkeun Dana, Ngadukung, Komunikasi

paranti salsa

Salsa's fundraising sareng platform advokasi kakawasaan 2,000 organisasi nirlaba kalayan platform terintegrasi anu ngamungkinkeun sumbangan online, manajemén pendukung, acara, advokasi sareng alat-alat pengumpulan dana email hiji-klik.

Platform pamasaran online nirlaba Salsa mangrupikeun parangkat lunak-salaku-jasa anu lengkep anu ngabantosan organisasi atanapi kampanyeu politik pikeun mekarkeun, ngiringan sareng ngokolakeun dasar pangrojong online. Fitur Salsa kalebet:

  • Manajemén Pendukung - Sagala detil ngeunaan ngajantenkeun data anjeun kana Salsa sareng ngatur éta saatos aya.
  • Surélék Blasts - nyiptakeun sareng ngirim email, nyetél autoresponses sareng marios prosés pangiriman.
  • Kampanye Advokasi - tindakan advokasi sareng pangalaman pendukung.
  • Manajemén Sumbangan - ngawangun halaman sumbangan online kalebet gateways padagang, sumbangan berulang sareng input sumbangan sacara manual.
  • kajadian - nyiptakeun sareng ngatur acara anu disebarkeun.
  • Bab & Sindikasi - netepkeun bab sareng stratégi sindikat.
  • Laporan & Statistik - ngawangun laporan khusus sareng canggih.
  • Koléksi Dashboard - ngawasan kagiatan anjeun ngalangkungan dasbor pusat.
  • Ngadaptarkeun Halaman - nyiptakeun halaman pendaptaran.
  • Babagi & Média Sosial - ngahijikeun sareng Facebook sareng sajabina.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.