Dina Skala Geek, Peunteun Ieu!

Apple TVFiksi Élmu, heran, sanés jinis hiburan karesep kuring. Abdi langkung a 300 sareng Hulk jenis lalaki! (Romantis, huh?) Ieu teuing saé leres, sanaos… séri sci-fi pikasieuneun disebat daerah anu ditangtayungan pikeun ngamumule tutuwuhan jeung sasatoanana anjeun tiasa mayar $ 1.99 per 'webisode' ngalangkungan PayPal sareng unduh! Kumaha anjeun tiasa lepat ?!

Cuplikanana siga campuran CSI, Sci-Fi, Mystery, Thriller, Scary Movie sareng Comic Book. Sinématografi luar biasa. Éta ogé séri munggaran anu dileupaskeun sareng disebarkeun ngalangkungan wéb sapertos ieu. Kuring salawasna ngagaduhan sababaraha dolar tambahan dina akun PayPal kuring ti pamiarsa anu resep anu ngahargaan kuring plugin pamekaran. Kuring kadang ngalirkeun éta ka jalma sanés atanapi kuring ngubaran sorangan kana hal. Peuting ayeuna, kuring parantos ngarawat pilem wéb mimiti Sanctuary.

daerah anu ditangtayungan pikeun ngamumule tutuwuhan jeung sasatoanana

Peuting ieu ogé putra abdi babaturan 'peuting masak'. Langkung aman tibatan minggu kamari nalika aranjeunna ngaduruk tuangeun India, réréncangan putra abdi masak pancake kanggo saha waé anu hoyong sumping. Aranjeunna masak ngeunaan 200 panekuk sareng urang ngagaduhan belasan atanapi langkung nonoman anu datang. Aranjeunna ngumbah aranjeunna sareng Mountain Dew (tangtosna).

Sareng kanggo gurun?

Saatos tuang pancake, kuring ngaunduh wéb munggaran. Kuring ngarobihna tina file Quicktime .mov kana file AppleTV .m4v nganggo Quicktime Pro dina MacBookPro kuring. Kuring teras ngimpor kana iTunes dina laptop kuring sareng sacara nirkabel nyinkronkeun kana AppleTV kuring. Sakali aya, kuring nonton dina Televisi kuring!

Kumaha tiis na? Kuring yakin pisan ieu mangrupikeun hal anu paling saé anu kuring kantos laksanakeun! Oh, sareng Tempat suci anu jahat. Kuring ngarepkeun episode wéb salajengna!

Tip Hat ka Steven di WinExtra. Sareng aya Blog Sanctuary!

5 Komentar

  1. 1
    • 2
      • 3

        teu masalah Douglas 🙂

        btw anjeun moal bakal terang ngeunaan web 2.0 warna jenis alus aranjeunna keur WordPress .. Abdi peryogi hiji pikeun relaunch of blog sejen (lamun ngalakukeun anjeun salawasna bisa surélék tur edit pikeun miceun panggero ieu kaluar :))

  2. 4

    Sanctuary henteu kantos nguping perkawis éta…tapi ku katerangan disada $2 😀

    Tapi bit AppleTV pasti disada tiis ... Kuring masih nyobian meunang sirah kuring sabudeureun pernyataan éta

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.