Kumaha kuring resep kana Média Sosial?

douglas karr

Nalika Shel nyuhungkeun jalma anu panginten resep nyayogikeun sababaraha waleran sareng hiji Survey SAP dina Média Sosial, Abdi ucul dina kasempetan sareng langsung nyerat anjeunna. Kalayan ijin Shel, anjeunna ngijinkeun kuring pikeun ngirim réspon kuring dina blog kuring. Ieu Bagéan I!

Caritakeun iraha sareng kumaha anjeun mimiti resep kana média sosial. Kunaon

Gawe di Media Cetak salami langkung ti dasawarsa, kuring nonton nalika Internét gancang mimiti ngirut perhatian sareng, kalayan iklanna tina industri koran. Internét salaku média tiasa diaksés, murah, sareng téknologi lumayan saderhana. Bahkan dina média cetak, kuring kantos percanten yén unggal média ngagaduhan kakuatan sareng kalemahan nyalira. Kadang Koran éta moal tempat pangageungna pikeun ngiklankeun.

Nalika Internét sumping, kolega kuring ningali éta salaku ancaman. Kuring ningali éta salaku kasempetan anu luar biasa. Kuring ngaluncatan kapal sareng ngalih ka Denver, Colorado damel di perusahaan anu mingpin tanggung jawab ngagunakeun Internét. Hanjakalna, kuring ngagabung nalika gelembungna bitu. Kuring ngalih ka Indianapolis pikeun ngiringan koran lokal sareng mingpin usaha pamasaran langsungna, ngamangpaatkeun data pikeun calon palanggan anu langkung sasaran sareng ngadorong program surat langsung pikeun klien.

Kuring nyobian sabisa-bisa pikeun meunangkeun téknologi sapertos Email Marketing kana koran ogé, tapi naon waé "Internét" éta ditingali salaku média pikeun nganteurkeun eusi sareng ngajual iklan ... henteu nyiptakeun hubungan. Naon waé Internét ogé aya dina kawenangan departemen IT jadi kuring ngaléngkahkeun jempol jalma sanés. Nalika manajemén énggal sumping sareng mimiti naros, "Naon anu anjeun lakukeun?", Kuring terang aranjeunna henteu sadar sareng kuring kedah angkat.

Ngaliwatan babaturan sareng batur sapagawean, Darrin Gray, kuring pendak sareng Pat Coyle sareng gabung sareng perusahaan, Branddirect. Darrin mangrupikeun sareng ahli dina penjualan sareng jaringan. Pat éta sareng ahli dina ngawangun hubungan. Kuring mangrupikeun jalma data sareng téknologi - mendakan téknologi pangsaéna pikeun ningkatkeun hubungan perusahaan sareng prospek sareng konsuménna. Éta kasuksésan, Darrin payu, Pat dipandu, sareng kuring ngawangun!

047174719X.01. SCMZZZZZZZSalami waktos ieu Pat sareng kuring mimiti ningali pangaruh anu dipidangkeun ku Média Sosial. Henteu ironis pisan, urang maca (nyerat) buku Shel, Paguneman Buligir. Kami ngartos yén pamasaran henteu ngan saukur téknologi 'push', éta ngajantenkeun hal anu béda pisan.

Pat ngalih ka The Indianapolis Colts sapinuh waktos. Colts, anu dipimpin ku Jim Irsay, terang yén aranjeunna aya di ambang kahebatan sareng kuring yakin anjeunna ngagaduhan visi pikeun terang yén anjeunna kedah nyandak kasempetan pikeun ngahubung sareng penggemar nalika doronganna ka Superbowl aya di payuneunana.

Abdi ngalih ka TargetTarget, Panyayogi Jasa Email, dipesona ku panginjilan CMO sareng pangadeg Chris Baggot. Pesen Chris ngeunaan nilai luar biasa tina pamasaran email dumasar ijin, nargétkeun pesen anu leres pikeun jalma anu bener dina waktos anu pas.

MyColts.netDina dua taun ka pengker, Pat sareng kuring tetep tetep sobat dalit sareng sering pendak sareng klub buku lokal anu anjeunna koordinasi, The Indianapolis Book Mashup. Buku munggaran urang? Paguneman Buligir tangtosna!

Pat nyandak kasempetan pikeun nyorong Colts ngawangun jaringan sosial pikeun Juara Superbowl. Kuring ciduh nalika ningali MyColts.net janten kanyataan. Kalayan jadwal sibuk kuring sorangan, ngaluncurkeun Komunitas Pangembang pikeun ExactTarget sareng diwanohkeun janten Manajer Produk pikeun ExactTarget nalika kami tumuh tina ratusan klien terpadu dugi rébuan, kuring ngan ukur tiasa nonton nalika MyColts.net diluncurkeun.

Chris Baggott sareng kuring ogé mimiti pendak sareng nyarioskeun médium. Chris ngartos nilai sedeng, anu (kuring yakin) gedé pangaruhna dina ngadorong ExactTarget ka payuneun industri. Chris ' Kirim surélék Blog Prakték Terbaik dileler sababaraha kali mangtaun-taun sareng anjeunna pasti dikenal salaku pamimpin pamikiran dina industri Email Marketing - hatur nuhun sabagian kana blogna. Ieu nalika Chris mimiti ningali kasempetan, sanaos. Blog mangrupikeun kandaraan anu saé kanggo inpormasi - tapi tetep henteu gampang pikeun konsumén pikeun mendakan nugget emas anu dipasang ku blogger.

Parangkat lunak CompendiumChris mimiti ngala bibit pikeun Parangkat lunak Compendium, ngamimitian anyar na. Awas perusahaan ieu! Éta épolusi salajengna tina blogging sareng ayeuna janten kanyataan. Kadang-kadang kuring siga bapa anu ningali anakna gedé nalika kuring ningali perusahaan ieu ngamimitian - tapi, hanjakalna, waktosna teu aya kanggo kuring ngiringan tim.

Naha kuring kajiret dina Média Sosial?

Média sosial tingkat lapangan maén. Kuring yakin éta penting pisan pikeun bisnis sapertos anu penting pikeun démokrasi. Média sosial nyayogikeun saha waé anu nganggo kibor sareng aksés internét kanggo gaduh sora. Média sosial nyayogikeun sarana pikeun usaha anu saé, jujur ​​pikeun ngawangun hubungan sareng prospek sareng konsuménna. Sanés sanés 'anjeunna anu paling sanggup ngiklankeun pangiklanna' anu meunang. Henteu aya deui bisnis kedah mayar perséntase ageung tina anggaranana pikeun nyetak sareng nyiarkeun média pikeun dipendakan. Ayeuna aranjeunna kantun ngalakukeun padamelan anu hébat sareng kecap bakal kaluar.

Naon marketer anu teu hoyong pipilueun sareng éta?

Catetan Samping: Mangtaun-taun saurna, The Indianapolis Star parantos mimiti ningali cahayana ogé. Sakali dipoyok ku staf editorial, ayeuna kontén anu dihasilkeun ku pangguna janten daerah pertumbuhan anu penting pikeun koran. Parios IndyMoms salaku conto anu hadé.

9 Komentar

  1. 1

    Tulisan anu saé, Doug. Abdi asalna ti dunya citak ogé. Kuring motong huntu kuring diajar typeset on CompuWriter Jr.. Hal éta miboga strip pilem panjang kalayan font imprinted nu dipintal dina roda jero mesin. Sakali surat diketik, anjeun moal tiasa uih deui sareng koreksi. Anjeun kedah ngetik deui garis sareng nyéépkeun kasalahanana!

    Kuring ditiup jauh salaku téhnologi datang sapanjang nu ngajadikeun sakabeh proses mékanis "otomatis magic". Kalayan komputer sareng printer, dunya dibuka pikeun kamungkinan anu teu terbatas, kalebet ngabenerkeun jinis-o sateuacan nyitak halamanna (bayangkeun éta).

    Lajeng sumping Internet sarta jalma mimiti komunikasi saling kawas pernah sateuacan. Kuring terus-terusan kagum ku jero sareng jembar bakat sareng intelegensi di dunya. Tangtu aya nu crackpots teuing, tapi kuring membela hak maranéhna pikeun gabung paguneman. Éta pikaresepeun pikeun hirup dina waktos révolusi anu leres.

    • 2

      Geulis teuing! Kuring teu sadar anjeun datang ti citak ogé! Kuring ngagaduhan latar tukang listrik / éléktronik sareng damel di sisi pagination bisnis rada sakedik supados kuring terang dimana anjeun asalna. Kuring aya di dinya nalika urang mimiti pagination sareng automation tina motong sareng nempelkeun halaman ngawangun!

      Anjeun mangrupikeun industri anu pikaresepeun ogé anu dipikabutuh pikeun téknologi. Jigana ritel niche mangrupikeun masa depan ritel sareng, sanaos kuat ayeuna, kuring henteu nyangka "Super Store" bakal tahan dasawarsa deui (sahenteuna kuring henteu ngarepkeun).

      Cara anjeun jalma-jalma ngamangpaatkeun téknologi Manuk liar Unlimited nyaeta hebat. Waralaba anjeun mangrupikeun jalma anu untung gaduh anjeun!

      Thanks!
      Doug

      • 3
        • 4

          Hi Ravi,

          Nalika kuring ngalakukeun seminar on Blogging Perusahaan sareng Korporasi anu 'ngalakukeunana leres', perusahaan anu munggaran anu kuring sebutkeun nyaéta Sun sareng Jonathon Schwartz!

          Abdi kantos maca blog anjeun kapungkur! Anjeun ngalakukeun padamelan anu saé sareng gaduh sudut pandang anu pikaresepeun ngeunaan kumaha téknologi mekar sareng ngarobih kahirupan urang.

          Nuhun kana koméntar!
          Doug

  2. 5
    • 6

      Hi Ivy,

      Shel nyaéta Shel Israel, panulis Paguneman Naked - buku anu kuring nyarankeun pisan. Shel boga hébat blog nu terus ngajajah tur ngabahas Media Sosial.

      Sareng anjeunna mangrupikeun lalaki anu saé! Anjeunna luar biasa transparan, kabuka, jujur ​​​​sareng sayogi ngalangkungan situsna. Jigana anjeunna salah sahiji pangarang pangheulana bener nempatkeun karajinan na digawekeun ngagunakeun blogosphere nu!

      Cheers,
      Doug

  3. 7

    Situs média sosial mangrupikeun cara anyar pikeun pariwara, kuring yakin. Éta endah pikeun kuring kumaha Internét parantos mekar salami mangtaun-taun sareng kuring ngan ukur heran naon anu bakal datang ka hareup. Sakur pemasar jaringan anu henteu nganggo situs média sosial kaleungitan kasempetan anu ageung pikeun ningkat usaha.

  4. 8

    Janten anjeun nyarios interaksi klien mangrupikeun alesan utama média sosial penting pisan? Naha anjeun pikir blog gaduh kasempetan anu sami atanapi aranjeunna nyetél panulis dina pesawat anu langkung luhur tibatan pamiarsa?

    • 9

      Kamampuhan pikeun masihan nilai sareng ngawangun otoritas dina blog… teras bagikeun sareng promosikeun via média sosial mangrupikeun kombinasi anu saé. Média sosial nyaéta dua arah, ngamungkinkeun anjeun ngobrol sareng pamiarsa atanapi bahkan ngamungkinkeun anjeun ngawangun komunitas anjeun nyalira. Kaula teu yakin boh bakal jadi kuat tanpa séjén.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.