Naha Usaha anjeun sadar kana Opat Metrik Key ieu?

Kuring pendak sareng pamimpin lokal anu endah henteu lami teuing. Karepna pikeun industri na pikeun kasempetan anu ditepikeun éta nular. Kami nyarioskeun perkawis tantangan industri jasa dimana perusahaan na ngahasilkeun kesan.

Éta industri anu tangguh. Anggaran heureut sareng padamelan sakapeung tiasa karaos teu kabayar. Nalika kami ngabahas tantangan sareng solusi, kuring ngarasa yén éta turun kana 4 strategi konci.

Gumantung kana bisnis anjeun, métrik anu pakait sareng strategi ieu bakal robih. Anjeun kedah ngagaduhan métrik anu pakait sareng masing-masing. Anjeun moal tiasa ningkatkeun naon anu teu tiasa diukur!

1. Kapuasan

kapuaseunKapuasan mangrupikeun hal anu ngadaptar dua kali pikeun perusahaan anjeun. Urang panginten sadayana parantos ngadéngé 'whew' saatos palanggan anu henteu puas kaluar ka kami. Tapi anu sering urang laliré nyaéta kanyataan yén aranjeunna ogé nyaritakeun satengah belasan jalma sanés kumaha teu puas aranjeunna. Janten… anjeun henteu ngan saukur kaleungitan pelanggan, anjeun ogé kaleungitan prospek tambahan. Entong hilap yén palanggan (sareng padamel) anu lirén kusabab teu sugema nyarios ka batur!

Kusabab perusahaan anu ngalayanan aranjeunna henteu ngupingkeun, aranjeunna badé angkat nyarios ka batur anu aranjeunna terang. Kecap pamasaran sungut sanés mangrupikeun hal anu cukup nyarios, tapi éta tiasa mangaruhan pangaruh kana bisnis - positip sareng negatif. Alat sapertos Internét ngagedékeun rasa teu puas.

Pastikeun anjeun mariksa tingkat suhu konsumén anjeun sareng yén aranjeunna (langkung ti) wareg. Email anu saderhana, telepon, survey, sareng sajabana tiasa janten gunung anu bénten. Upami aranjeunna henteu gaduh kasempetan pikeun ngawadul ka anjeun - aranjeunna bakal ngawadul ka batur!

Palanggan anu wareg nyéépkeun langkung seueur sareng mendakan langkung seueur palanggan kanggo anjeun.

2. ingetan

ingetanIngetan nyaéta kamampuan pikeun perusahaan anjeun pikeun ngajaga konsumén mésér produk atanapi jasa anjeun.

Pikeun halaman wéb, ingetan nyaéta perséntase tina total pangunjung unik anu balik. Pikeun koran, ingetan mangrupikeun persentase rumah tangga anu memperbarui langgananana. Pikeun produk, ingetan mangrupikeun persentase pembeli anu ngagaleuh produk anjeun deui saatos pertama kalina.

3. Akuisisi

hal nu dihasilkeunAkuisisi nyaéta strategi narik pelanggan anyar atanapi saluran distribusi énggal pikeun ngajual produk anjeun. Iklan, Pamasaran, Rujukan sareng Word of Mulut mangrupikeun sub-stratégi anu kedah anjeun ngamangpaatkeun, ngukur, sareng rewarding.

Entong hilap ... kéngingkeun palanggan énggal langkung mahal tibatan nyimpen anu parantos aya. Milarian palanggan énggal pikeun ngagentos jalma anu tinggaleun henteu ngagedekeun bisnis anjeun! Éta ukur nyandak éta deui tara. Naha anjeun terang sabaraha biayana pikeun kéngingkeun palanggan énggal?

4. Kauntungan

ProfitabilityKauntungannana, tangtosna, nyaéta sabaraha artos deui saatos sadayana béakkeun. Upami anjeun henteu nguntungkeun, anjeun moal lami dina bisnis. Margin kauntungan kumaha ageung babandingan kauntungan ... seueur jalma anu merhatoskeun pisan ieu tapi kadang-kadang salah. Wal-mart, salaku conto, gaduh margin laba anu handap pisan tapi éta mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu paling nguntungkeun (ukuranana) di nagara éta.

Iwal ti sadayana, tangtosna, nyaéta Pamaréntah.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hiji-hijina hal anu leres-leres ngabédakeun toko, toko, perusahaan atanapi organisasi di jalan nyaéta jasa kami. Sedihna, seueur, seueur perusahaan anu jauh tina nyumponan ekspektasi, sumawona ngaleuwihan. Pos anu saé sareng kedah janten panginget konstan pikeun perusahaan anu paduli jasa.

  3. 3
  4. 4

    NGABARAKATAK! Abdi bogoh cutatan pamaréntah dina tungtung pos ieu! Éta leres pisan. Henteu paduli partai naon anu ngajalankeun éta acara, jalma-jalma henteu sugema ku Kongrés, henteu sugema ku Présidén, sareng seueur deui pamaréntahan lokal sareng kabupatenna.

    Sareng anjeun terang naon??? Pamaréntah ngan ukur merhatikeun sakitar 6 sasih tina masing-masing wakil rakyat - Dina pamilihan ulang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.