Saptu Inspirasi

Murangkalih lalaki, tagihan, nuju ngiringan produksi sora pikeun pagelaran SMA-na tina The Wizard of Oz. Anak awéwé kuring ogé bakal aya di dinya, maénkeun salah sahiji munchkin. Katie parantos kéngingkeun sababaraha ulasan anu hadé ku jalma-jalma dina sandiwara éta ... leres-leres keren kumargi anjeunna ngan ukur SMP Ieu manteng pikeun dirina bahkan tiasa tiasa meunang dimaénkeun. Anjeunna leres-leres resep éta, sanaos. Kuring salawasna kagum kana bakat duanana murangkalih kuring.

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, siang sareng wengi abdi ayeuna seueur lagu ti Wisaya Oz. Putra abdi parantos nyerat nyerat "Upami kuring ngan ukur gaduh Jantung" kana versi akustik modéren. Anjeunna henteu acan ngajalankeunana di luar bumi. Kuring hoyong mere ilham anjeunna sakedik kanggo nyandak gitar sareng maénkeun éta nalika istirahat dina latihan ayeuna.

Nalika kuring ningali pidéo ieu dina 3R. Medium, kuring ningalikeun ka anjeunna sareng éta diideuan pikeun mawa gitar na kana latihan dinten ayeuna. Anak kuring henteu ngagaduhan masalah pikeun ngahibur balaréa… tapi henteu riungan anu henteu terang naon anu bakal datang. Bayangkeun tampil dina kereta bawah tanah Paris! Éta anu dilakukeun ku jalma-jalma anu berbakat ieu:

Sugan ieu bakal mere ilham Anjeun! Éta inspirasi putra abdi!

PS: Tadi wengi ogé kuring gaduh tagihan nyewa Wiz sahingga urang tiasa kéngingkeun parobihan. 😉

6 Komentar

  1. 1

    Kuring teu ngagaduhan bakat musik tapi kuring sok hoyong jalan-jalan ka tempat sareng mareuman indungna, kuring pareum Quincy Jones, macét lalaunan pikeun mariksa ieu, pikirkeun Doug, ieu tiasa anjeun, kuring sareng Chris turun dina EL di Chicago, hayu urang cobian. ide anu langkung saé, anjeun sareng Chris nyobian éta sareng kuring bakal nyekel cam viedo! sae pisan

    • 2

      Abdi sareng anjeun dina hiji éta, JD! Abdi tiasa nyandak catetan sareng kuring kantos tiasa jogét sakitar 100 lbs kapengker. Kuring teras nyarios ka putra abdi nalika anjeunna beunghar sareng terkenal yén kuring bakal nyanyi sahenteuna hiji lagu sareng anjeunna di panggung.

      Sigana mah anjeunna hariwang. 🙂

  2. 3
  3. 6

    Hé – kuring resep pisan kana kelompok. Hatur nuhun pikeun ngabagi na. Sagala hal anu sanés tetep aya dina sirah kuring! (ps. Kuring kedah ngawartosan Mike kanggo kéngingkeun langkung seueur barang dina situs na!)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.