Unggal Kantor Bumi Kedah Kabutuhan Salah!

Depositphotos 12641027 s

Sakedik langkung sataun katukang (2005) Kuring nuju ngalakukeun sakedik konsultasi di sisi sareng diperyogikeun kanggo kéngingkeun sababaraha perangkat keras énggal di bumi pikeun ngatasi éta. Kuring ngagaleuh komputer énggal, router nirkabel netgear énggal sareng kartu nirkabel ... sareng investasi anu pangsaéna nyaéta LinkStation kuring.

LinkStation nyambung langsung kana router nirkabel kuring sareng gaduh ruang 250Gb. Antarbeungeut pangguna pikeun LinkStation estu saderhana ... Kuring sanggup nyetél drive pikeun masing-masing murangkalih abdi, komputer, diréktori musik pusat, sareng cadangan klien. LinkStation ogé ngagaduhan outlet USB pikeun ngabagi printer, parangkat lunak FTP, sareng bahkan perangkat lunak streaming média. Éta ngamungkinkeun kuring nempatkeun printer kuring jauh tina komputer sareng tempat anu merenah.

Fitur anu dipikaresep ku kuring, nyaéta gaduh seueur rohangan jauh ti PC kuring sareng dina sumber jaringan. Iraha kuring réngsé hiji proyék, kuring bakal nyalin éta di ditu. Iraha waé kuring ngaunduh sareng nga-instal perangkat lunak, kuring nyalin di ditu, sareng iraha kuring hoyong ngabagi barang-barang di antara komputer - kami ngan saukur ngalirkeun file kana pangsa di antara sadayana. Henteu aya 'biasa folder', henteu masang disk, teu aya masalah pisan.

Kira-kira 7 bulan ka tukang, PC kuring sapinuhna dipasang ku pembaruan Norton Antivirus anu ngaleungitkeun sektor boot. Kuring kedah ngaropea drive sareng ngamuat deui sadayana ti mimiti. Éta tiasa janten ngimpina mutlak kajabi ti kuring sakabehna dimuat dina drive jaringan. Kuring kantos deui dina hiji dinten atanapi langkung sareng henteu sono ngéléhkeun.

Sataun satengah engké sareng ayeuna salah sahiji klien kuring naros ka kuring pikeun ngalakukeun analisa ulangan pikeun anjeunna. Da parantos lami pisan kuring bahkan henteu gaduh aplikasi dimuat deui. Akhir minggu kamari, kuring luncat kana saham sareng ngamuat deui aplikasi na. Akhir minggu ieu, kuring ngaunduh analisa lami sareng tiasa ngaluarkeun analisis siang ayeuna. Ngadidik sorangan ngeunaan aplikasi éta mangrupikeun bagian anu paling hésé!

Janten - ieu sababaraha tips pikeun para profesional sareng amatir anu sami-sami damel dina komputerna:

  1. Investasi dina alat panyimpenan jaringan.
  2. Anggo alat panyimpenan jaringan. Unggal kasempetan anjeun kéngingkeun, salin tina padamelan anu anjeun laksanakeun.
  3. Salin pamasangan perangkat lunak, pembaruan, pembaruan driver, sareng bahkan nomer séri dina pangsa. Ieu nempatkeun sadayana aman dina dua tempat.

Hal anu saé pikeun panyimpenan jaringan nyaéta teu aya cadangan sareng malikeun waktos anu diperyogikeun ... kantun salin file kana drive, langkung gancang ku cara ieu. (Kuring gaduh cadangan unggal PC kuring).

Sareng upami anjeun panasaran, Mac ogé bakal ningali sadayana ogé! Komo dibagikeun printer!

2 Komentar

  1. 1

    Abdi ogé kipas ageung tina alat LinkStation. Abdi gaduh vérsi 160GB nyalira sareng parantos kuat ampir 2 taun ayeuna. Anu pangsaéna nyaéta kusabab sipat alatna, ampir teu aya pangropéa atanapi perawatan sareng pakan anu diperyogikeun.

  2. 2

    Sanggeus kuring meuli milik, babaturan kuring meuli versi 1Tb. Abdi timburu! Anjeunna mikanyaah na, teuing. Abdi panasaran naha aya anu teu acan ngawangun printer / harddisk / router nirkabel.

    🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.