Pamandangan: Layar Mock-Ups tina Apple Watch, iPad, atanapi Mac

Pamandangan pikeun Mac

Minggu ayeuna, urang nuju ngaluncurkeun situs énggal pikeun anu ngajual SaaS sareng kami hoyong nambihan sababaraha tembakan anu hébat dina platform anu dianggo di kantor, dina iPhone, sareng dina iPads. Kuring kantos ngobrol sareng batur sapagawean kuring Isaac Pellerin, pamasar di industri, ngeunaan kasusah dina mendakan gambar saham anu hébat sareng bakat anu diperyogikeun pikeun nempatkeun sareng nyaluyukeun lampu dina gambar.

Anjeunna langsung nunjuk pamandangan, aplikasi desktop pikeun Mac, anu tiasa dianggo pikeun gampang ngawangun poto stock anu diperyogikeun. Platformna gratis kanggo diunduh nganggo bungkus gambar gratis pikeun dipilih:

Pamandangan iPad Mockups

Upami anjeun hoyong anu langkung saé, anjeun tiasa mésér perpustakaan tambahan, ieu sababaraha:

Unduh Pamandangan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.