Jadwal: SaaS Pasini Pengangkatan

jadwalna

Upami anjeun teu acan nguping Schedulicity, anjeun bakal .. atanapi anjeun bakal nganggo éta gancang! Parantos dugi ka 15,000 pangguna, Penjadwalkeun nyayogikeun bisnis naon waé anu netepkeun pasini pikeun gampang ngahijikeun online, facebook sareng sélulér ngajadwalkeun diri kana bisnis aranjeunna. Sistem na langkung saé… $ 19 per bulan kanggo pangguna tunggal atanapi $ 34 per bulan kanggo sababaraha pangguna. Perusahaan diawalan sataun satengah katukang sareng gaduh ciri anu mantep sareng lengkep anu fokus kana usaha alit sareng sedeng.

Jadwalna mangrupikeun setting janjian pikeun perusahaan di langkung ti 45 tulang tonggong, pikeun sadayana ti mimiti anjing, tukang ledeng, ka teknisi kuku sareng salon rambut. Popularitas jasa nyarios nyalira, kalayan langkung ti 60% palanggan énggal ngadaptar ngalangkungan rujukan sareng langkung ti 500 palanggan énggal anu ditambihan per minggu. Jasa éta boga tingkat ingetan 99% pikaheraneun!

Fitur konci ngawengku:

  • Janjian online pesenan.
  • Ngidinan penggemar pikeun janji janji langsung ti anjeun kaca Facebook.
  • A lengkep panganteur mobile ngamungkinkeun palanggan anjeun buku pasini sareng anjeun iraha waé, dimana waé.
  • Kelas, bengkel atanapi acara kelompok dirojong, ngamungkinkeun anjeun ngatur sareng ngeusian kelas anjeun.
  • Nyayogikeun platform pikeun komunikasi sareng klien anjeun ngahususkeun sareng promosi kalayan langkung ti 75 warni, témplat khusus. Ieu kalebet kamampuan nambihan olahtalatah upsell kana panginget janji!
  • Jadwal boga layanan palanggan, tutorials sareng alat anu ngabantosan babarengan sareng komunitas ageung pangguna anu tiasa ngabagi tip anu suksés.

Jadwalna henteu meryogikeun parangkat lunak dipasang dina situs klien, ngan ukur sababaraha tag skrip anu nyandak antar muka ... ngarah tiasa ngahijikeun sareng halaman wéb anjeun ayeuna dina sababaraha menit. Ogé, aranjeunna gaduh integrasi Facebook sahingga pengikut anjeun tiasa pencét kana jadwal anjeun sareng gancang ngadamel janji langsung ti Facebook:
facebook kasaimbangan

Jadwalna sanés ngan ukur platform penjadwalan, éta leres-leres ngabantosan anjeun pikeun ngubaran janji kabuka saolah-olah inventaris. Usaha disayogikeun alat pamasaran pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngeusian jadwalna, nganggo fitur tawaran popup:
nawaran panjadwalkeun panjadwal

Promosi transaksi ogé dilebetkeun kana solusina.
promotor poéna schedulicity

Ieu conto anu hadé tina janji Software salaku Solusi. Ku nyayogikeun fitur anu mantep pikeun balaréa, Penjadwalkeun tiasa nyayogikeun produk anu mantap sareng terjangkau pikeun pamilik bisnis. Jadwal ogé ngajalankeun program rujukan konsumén anyar. Daptar pikeun akun uji coba gratis di Schedulicity.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.