Prakték Pangsaéna pikeun Penjadwalan Anu Pas tina Pos Média Sosial

Ngajadwalkeun tulisan média sosial anjeun kedah janten bagian penting tina strategi pamasaran média sosial anjeun, sareng teu kedah disebatkeun, éta seueur manpaatna. Salain ti henteu kedah mikir ngeunaan ngeposkeun dina sababaraha platform média sosial sababaraha kali sapoé, anjeun ogé bakal ngajaga jadwal anu saluyu, ngarencanakeun eusi anu peka waktos, sareng ngagaduhan babandingan anu séhat kusabab anjeun tiasa ngarencanakeun sateuacanna.

Daripada aya dina platform média sosial unggal waktos unggal dinten, ngajadwalkeun ngahémat waktos anu berharga anu tiasa anjeun anggo pikeun numuhkeun bisnis. Upami anjeun henteu terang dimana ngamimitian, kami bakal masihan anjeun prakték pangsaéna pikeun penjadwalan anu pas tina tulisan média sosial anjeun.

Masangkeun dina Perfect Times

Kusabab algoritma anu teras-terasan di platform média sosial anu béda, postingan dina waktos anu sampurna dina akun média sosial anjeun penting upami anjeun hoyong tulisan anjeun diperhatoskeun ku seueur jalma anu mungkin. Kalayan jumlah pangguna média sosial ningkat unggal dinten, feed berita platform média sosial henteu kantos langkung gancang.

Wawasan sareng analitik mangrupikeun salah sahiji cara pikeun anjeun milari terang waktos anu pangsaéna. Kantun nonton nalika pemirsa anjeun paling aktif online sareng masangkeun dina waktos-waktos éta. Éta ditetepkeun, upami anjeun hoyong gaduh wawasan anu langkung tepat, anjeun tiasa nganggo alat panjadwal média sosial. Alat-alat sapertos ieu bakal masihan anjeun waktos posting anu sampurna unggal waktos kusabab aranjeunna nganggo algoritma pikeun nangtoskeun waktos anu pangsaéna.

Perjoangan pikeun tetep sareng ngatur langkung ti hiji akun média sosial? Pariksa pituduh anu lengkep ieu dina kumaha ngatur sababaraha akun média sosial sareng tingali naon prakték anu pangsaéna.

Optimalkeun Frékuénsi Postingan Anjeun - Terang Sakumaha Serepna Masangkeun

"Sakumaha sering kuring ngirim tulisan dina akun Facebook / Twitter / Instagram kuring?" mangrupikeun salah sahiji patarosan anu sering ditaroskeun nalika ngeunaan strategi eusi média sosial. Hanjakalna, teu aya nomer emas anu dilarapkeun kana platform média sosial naon waé. Barina ogé, unggal platform jalanna béda-béda, tapi unggal pemirsa ogé béda-béda, ngarah bakal ngagaduhan syarat sareng ekspektasi anu béda.

Hiji hal anu pasti - ngeposkeun sering teuing moal ningkatkeun jangkauan anjeun atanapi numuwuhkeun pemirsa anjeun langkung gancang. Sabalikna, akun anjeun panginten tiasa katémbong sakumaha spammy, janten anjeun tiasa kaleungitan poténsial pengikut.

Salah sahiji cara pikeun terang sabaraha kali anjeun kedah ngirim dina unggal platform média sosial nyaéta ngalangkungan ékspérimén. Dinten Senén, hayu urang nyarios, anjeun tiasa ngirim hiji pos. Teras dina dinten Salasa tingkatkeun jumlahna janten dua pos, dinten Rebo dugi ka tilu, sareng sajabina. Minggu hareup parios wawasan anjeun atanapi analytics sareng ngabandingkeun.

Aya cara anu langkung gampang pikeun milarian terang naon jumlah anu leres, sareng éta ogé tiasa dilakukeun ngalangkungan alat panjadwal média sosial. Ieu nyarios, hayu urang masihan anjeun sababaraha saran nalika ngeunaan frékuénsi posting anjeun.

  • Facebook, 1 - 2 kali per dinten.
  • Twitter, 3 - 5+ kali per dinten.
  • Instagram, 1 - 2 kali per dinten.
  • LinkedIn, 2 kali per dinten.
  • Pinterest - 5+ kali per dinten.
  • Google+, 1- 3 kali per dinten.

Siapkeun Jadwal Posting pikeun Tulisan Evergreen

Terus aya dina média sosial teu gampang dilakukeun; barina ogé, anjeun kedah teras-terasan nyayogikeun kontén pikeun pengikut anjeun dina sababaraha platform. Nanging, ieu henteu hartosna yén unggal postingan kedahna diterbitkeun sakali. Sabalikna, sababaraha tulisan tetep aya hubunganana sareng waktos anu lami bari sok dipikaresep ku pemirsa. Ngeposkeun deui eusi evergreen mangrupikeun cara anu saé pikeun masihan pamiarsa naon anu aranjeunna pikahoyong bari masihan nilai pikeun strategi marketing kontén. Janten, kumaha anjeun terang tulisan mana anu evergreen sareng sabaraha sering anjeun nyebarkeunana?

Tulisan evergreen dianggap mangrupikeun tulisan anu henteu peka waktos sareng nyayogikeun nilai salami waktos anu lami. Salah sahiji cara pikeun terang mana tina tulisan anjeun anu evergreen nyaéta sacara manual milari aranjeunna dina feed anjeun numutkeun eusi sareng jumlah resep sareng koméntar. Maka sacara manual ngajadwalkeun unggal-unggal nalika milari waktos pangiriman anu pangsaéna.

Cara sanésna nyaéta, anjeun parantos nebak, ku ngagunakeun pakakas panjadwal. Sababaraha alat ieu henteu ngan ukur tiasa ngabantosan anjeun mendakan postingan anu paling seueur resep, koméntar, sareng saham, tapi ogé ngajadwalkeunana dina waktos posting anu sampurna dina sababaraha akun média sosial.

Anggo Alat Penjadwal Media Sosial

Nalika urang nyarioskeun tentang ngeposkeun dina waktos anu sampurna, ngaoptimalkeun frékuénsi posting anjeun, ogé ngajadwalkeun eusi evergreen anjeun, kami nyatakeun yén ku ngagunakeun pakakas penjadwalan média sosial anjeun henteu ngan ukur bakal langkung éfisién, tapi anjeun ogé bakal ngahémat waktos anu berharga. Aya seueur alat penjadwal média sosial anu béda pikeun dipilih, nanging, paling nawiskeun dua fitur anu sami. Anu mimiti nyaéta, écés ngajadwalkeun tulisan anjeun sanés ngan ukur dina hiji tapi dina sababaraha akun média sosial. Anu kadua nyaéta analytics anu diperyogikeun anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun kenal sareng pemirsa sareng ningkatkeun strategi kontén.

Kecap final

Dina jaman ayeuna, ampir teu aya bisnis modéren anu tiasa dianggo tanpa aya sahanteuna hiji, upami henteu langkung platform média sosial. Ieu naha ngajadwalkeun penting pisan upami anjeun hoyong gaduh waktos pikeun ngalakukeun hal-hal sanés pikeun numuhkkeun bisnis anjeun tibatan dina telepon anjeun ngeposkeun sepanjang waktos. Kituna, pilih alat panjadwalkeun sapertos Amplifr sareng nonton kumaha hirup anjeun janten langkung gampang nalika bisnis anjeun tumuh!

amplifr

Ngadaptarkeun Pikeun Amplifr

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.