Pidéo: Élmu Persuasi

pangaruh enya

Salah sahiji infografis populér anyar anu kami pasang nyaéta 10 Cara Ngarobih Anu Datang ku Psikologi. Ngartos naon anu ngajurung jalma pikeun mésér penting pisan pikeun pamasar. Upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun, anjeun tiasa mangaruhan kaputusan mésér.

Infographic video ieu ti panulis tina Leres !: 50 Cara ilmiah Anu Kabuktosan janten Persuasif nyayogikeun wawasan kana naon anu ngamotivasi urang pikeun mésér. Jalan pintas universal anu dijelaskeun dina pidéo nyaéta kapamalian, scarcity, wibawa, konsistensi, liking jeung musyawarah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.