Nyetak Dursasana Sosial

nyetak sosial

Kaseueuran pemasar ngartos pentingna ngagunakeun média sosial pikeun kalibet sareng konsumén, ngawangun kasadaran mérek sareng ngahasilkeun kalungguhan, tapi seueur perusahaan tetep bajoang. Kumaha anjeun ngalaksanakeun prospek dina tingkat pribadi, nunjukkeun nilai perusahaan anjeun sareng tungtungna ngarobahna janten konsumén?

nyetak Dursasana sosialPikeun bisnis aya saeutik nilai pikeun gaduh rébuan pengikut Twitter upami teu aya anu ngagaleuh ti anjeun. Éta mimiti pikeun ngukur hasilna sareng gampang ngaidéntifikasi upami naon anu anjeun lakukeun hasil.

Di Right On Interactive kami fokus kana milarian cara anu pangsaéna pikeun ngukur kasuksesan, sareng kami ngalaksanakeunana ku nyetak tingkat tingkatan anu béda. Mesin skor Anu Leres ngalacak sadaya aktipitas sareng interaksi sakitar mérek anjeun. Kami nyetak Dursasana sosial.

Hayu urang tingali email salaku conto. Anjeun ngirimkeun prospek buletin email bulanan anjeun. Saha waé anu muka éta meunang poin. Upami aranjeunna pencét kana tautan dina email éta mangrupikeun hal anu sanés. Upami éta didatangan halaman wéb anjeun, aranjeunna kéngingkeun langkung seueur poin. Panarima anu paling seueur poin nyaéta jalma anu paling aktipitas.

Integrasi Twitter anyar Anu Leres nyaéta nyandak konsép anu sami kana média sosial.

Ku ngalacak sadaya kagiatan anu lumangsung di sekitar akun twitter hiji marketer urang urang tiasa narik kagiatan éta kana mesin skor Anu Katuhu sareng napelkeun nilai-nilai kana tingkat tingkatan anu béda.

Naha Nyetak Sosial ROI Béda

Seueur produk Twitter ayeuna di luar aya produk panguat. Anjeun ngeposkeun naon-naon kana rekening média sosial sareng miharep éta bakal aya retweet sahingga tiasa ngahontal pemirsa anu lega. Éta sapertos nempatkeun papan iklan di sapanjang jalan raya sareng ngarep-ngarep seueur jalma ningali éta.

Di Right On Interactive kami fokus kana nyetak sareng Dursasana, sanés amplifikasi. Kami resep pikeun ngaidentipikasi sareng nyetak sinyal mésér. Ku ngabantosan klien ngartos usaha pamasaran média sosial aranjeunna aranjeunna tiasa gancang ningali taktik naon anu paling épéktip.

Nyetak Sosial ROI sacara Sepinuhna tiasa Disaluyukeun

Integrasina narik kana sadaya data anu aya di sekitar akun Twitter sapertos pengikut anyar, sebutan mérek, retweet sareng pesen langsung. Salah sahiji kagiatan ieu tiasa ditunjuk titik Dursasana, sareng pamasar ngadalikeun skorna. Éta lengkep tiasa ngaropea.

Salaku conto, pengikut anyar panginten nampi hiji poin. Retweet tiasa janten harga dua. Upami prospek langsung pesen ka rekening anu sakitar 10 poin. Pemasar tiasa masihan nilai pikeun kagiatan Dursasana anu aranjeunna pikir paling penting sareng épéktip.

Ngidentipikasi Hot Leads via ROI Scoring Sosial

Integrasi Twitter anyar ayeuna mangrupikeun ciri standar tina Parangkat lunak nyetak Kana Kanan. Éta ngamungkinkeun anjeun ngarobah pengikut anonim kana kontak anu leres dina database perusahaan. Nyambungkeun kontak Twitter perusahaan sareng database éta ngamungkinkeun tim pamasaran langkung hadé ngungkit sagala aspek keterlibatan di sakitar mérek.

Salah sahiji fitur anu langkung pikaresepeun ngabantosan para pemasar pikeun ngaidentipikasi kalungguhan panas, nyaéta para pangguna anu nyiptakeun seueur papacangan sareng interaksi dina waktos anu singget. Ku ngaidentipikasi pangguna éta gancang, anjeun tiasa langsung ngalirkeun tim panas ka tim penjualan.

Éta ngan hiji deui jalan Katuhu Dina Interaktif nyaéta ngabantosan usaha ngamaksimalkeun kagiatan média sosial.

Right On Interactive mangrupikeun sponsor otomatisasi pamasaran pikeun Martech Zone. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.