Dewa monyét parantos nyarios sareng témbal Adams nyerat buku!

dilbert

scottadamsbook.thumbnailKartunis témbal Adams nembé ngaluarkeun buku tulisan tina blogna, Nempel kana Gambar Komik, Monyét Otak !: Cartoonist Ngalangkungan Saran Anu Sanggup. Kuring kantos maca blog témbalna bari sareng, dugi ka ayeuna blog lucu Abdi kantos maos.

Ieu potongan tina témbal urang tulisan pangénggalna dina India Monkey Attack:

Numutkeun ka BBC, umat Hindu anu taat nganggap monyét mangrupikeun wujud déwa monyét Hanuman. Ngidinan kuring pikeun digress di dieu sareng ngaku yén kuring tiasa ngetik kecap "monyét déwa" sadidinten, sareng ngalakukeun éta bakal ngajantenkeun kuring senang unggal-unggal waktos. Kanggo sababaraha alesan anu saé, yén gabungan kecap "monyét déwa" ngaleupaskeun sakedik serotonin langsung kana bagian otak kuring anu paling resep.

Dewa monyét ... dewa monyét ... dewa monyét ... Aaaaah, éta naon anu kuring nyarios? ngeunaan.

Pikeun saha waé anu parantos nyéépkeun waktos di hiji perusahaan Amérika, anjeun henteu ragu ningali sahenteuna hiji strip Dilbert ngajantenkeun di kantor. Kamampuan Scott Adams salaku panulis tara aya dina humor kartun na. Kuring anggap ieu mangrupikeun buktina yén kaparigelan sareng kasuksésan sanés kaulinan kasempetan. Sababaraha postingan karesep kuring nyaéta nalika anjeunna ngabagi basa atanapi kartun anu henteu nembus fase sénsor tina prosés kaluman.

Pangalusna untung ka témbal sareng bukuna. Naon hubunganana sareng Téhnologi Pamasaran? Kuring pikir éta carita anu narik ati yén jalma tiasa ngarobih blog janten buku. Seth Godin tumaros Leutik Dupi Anyar Anyar: sareng 183 Riff, Rants, sareng Gagasan Usaha Anu Luar Biasa Lainnya, Chris Baggott tumaros Pamasaran Email Ku Nomer: Kumaha Ngagunakeun Alat Pamasaran Anu Maha Ageung Di Dunya Pikeun Candak Organisasi Kana Tingkat Salajengna sareng ayeuna témbal ngalaksanakeunana sareng bukuna.

Pikeun bisnis, ngarang buku mawa sakedik kapercayaan. Éta blogging tiasa nyababkeun nyerat buku panginten janten hal anu kedah dipikirkeun ku sadaya bisnis! Kuring terang kuring!

Nyarios buku, kuring nuju binged di Amazon dinten ayeuna sareng ngagaleuh sababaraha nyalira! Sababaraha buku pamasaran deui sareng buku ngeunaan Versi Control System Subversion nuju di jalan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.