Pramuka: Jasa Ngirim Kartu Pos $ 1 Masing-masing

ngirim kartu pos

Pramuka mangrupikeun palayanan saderhana anu ngalakukeun hiji hal - éta ngamungkinkeun anjeun ngirim kartu pos 4 × 6, warna-warni anu disaluyukeun ku anjeun. Anjeun nyayogikeun gambar hareup sareng tukang anjeun nyalira, nyayogikeun daptar alamat (urang tiasa ngabantosan anjeun ngawangunna atanapi anjeun tiasa ngalaksanakeunana), sareng aranjeunna bakal nyetak kartu pos anu saé teras kirimkeun ka sababaraha palanggan atanapi klien anjeun pikeun $ 1.00 unggal.

Pramuka Kirim Kartu Pos

Kumaha Pramuka Dianggo

  1. Tambihkeun Gambar - Anggo témplatna atanapi unggah JPG, PNG atanapi PDF sareng platformna bakal ngesahkeunana.
  2. Lebetkeun Alamat - Unggah file CSV nami sareng alamat panampi sareng aranjeunna bakal nyetak sareng ngirim ka mana waé di Amérika Serikat.
  3. Mayar sareng Kirim - Lebetkeun kana kartu kiridit anjeun, tingali sawangan tina kartu pos anjeun, sareng aranjeunna bakal ngirim pesen anjeun ka pasanganna pikeun nyetak sareng ngirim.

Sakumaha koropak teras-terasan ngeureunkeun email sareng email anu langkung seueur, surat langsung tradisional janten comeback. Kuring meunang antara saratus dua ratus ratus email unggal poé ... tapi kuring jarang meunang leuwih ti sababaraha lembar surat. Kartu pos ogé nguntungkeun sabab teu aya anu muka pikeun panarima - kantun pesen anjeun, desain anu saé, sareng panggilan-to-aksi anu kuat dina kartu anjeun.

Sareng tangtosna, tong hilap nempatkeun alamat wéb anjeun, alamat email sareng bahkan tautan sosial. Jantenkeun gampang pikeun jalma nyambung ka anjeun!

Kirimkeun Kartu Pos Mimiti Anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.