Scoutmob: poéna Lokal Real-time

peta iphone

Aya sababaraha réaksi campuran kaluar dina industri deal sapopoe dimana nyeri tina diskon diskon anu kaleuleuwih ampir musnah sababaraha usaha anu ngamanpaatkeun jasa éta. Scoutmob nembongan ngalakukeun hal-hal anu rada béda, nawiskeun solusi real-time, bayar-sakumaha-anjeun-kanggo usaha. Scoutmob mangrupikeun aplikasi anu disebarkeun ka konsumén dina Android, iPhone sareng Blackberry dimana jalma tiasa login sareng parios perjanjian, tapi ngan ukur nganggo éta nalika aranjeunna siap.

ti Scoutmob Halaman FAQ:

Kumaha Scoutmob béda sareng situs "jual beli kelompok" éta? Scoutmob sami sareng aranjeunna dina sababaraha cara, tapi benten pisan dina anu sanés. Sapertos situs-situs ieu, kami nyayogikeun email kalayan urus sadidinten anu sayogi salami 24 jam. Tapi henteu sapertos situs "mésér kelompok" di luar sana, kami henteu kedah mayar pangmayaran ti para nasabah, janten anjeun tiasa ngajaga langkung seueur penghasilan anu anjeun hasil. Ieu masihan warga lokal kaluar-sareng-langkung langkung insentif pikeun ngajalajah pilihanana. Langkung ti éta, platform sélulér kami ngadorong palanggan anu mayar ieu kanggo uih deui pikeun bisnis ulang. Kami ogé nganut ukur pikeun bisnis lokal, janten mérek anjeun diantara anu terbaik anu ditawarkeun kota anjeun.

Naon poéna has? Sihir poéna Scoutmob "% off" nyaéta aranjeunna nyababkeun para nasabah demografi anu langkung luhur pikeun ngarusak kabiasaanna sareng masihan usaha anjeun, ku sabab éta anu kami tanyakeun nyaéta anjeun masihan paséa anu hadé. Teras kami ngajagaan anjeun ku nambalan diskon sareng ngan ngecas anjeun nalika palanggan mutuskeun yén aranjeunna badé nyobian usaha anjeun.

Iraha kuring bakal diulas? Tim lokal kami bakal dianggo sareng anjeun sareng ngarencanakeun dinten anu pangsaéna pikeun nampilkeun bisnis anjeun. Teras, urang bakal tiasa damel sareng anjeun pikeun nyiptakeun panulis Pramuka unik, mastikeun palanggan kami (sareng sadaya réréncanganana) bakal ngadangu ngeunaan perjanjian anjeun.

Sabaraha lami teu nguruskeun? Usaha anjeun bakal janten ciri email sareng halaman wéb urang salami hiji dinten. Teras, perjanjian anjeun bakal salami tilu bulan. Ku cara kieu, aya kadesek dina tawaran anu kawates, tapi aya ogé waktos anu cekap pikeun konsumén seluler pikeun jalan asup (sareng janten biasa).

Sabaraha hargana? Dugi ka ayeuna, hiji-hijina cara pikeun ngaiklankeun sacara lokal nyaéta mayar sakumpulan artos ka payun, mugia pesen ditéwak, teras meuntaskeun ramo pikeun patalimarga. Kalayan Scoutmob, kami ngan ukur nyungkeun pembayaran sakali anjeun dibayar ku palanggan kami. Hoyong terang langkung seueur ngeunaan harga? Pencét di dieu pikeun ngobrol sareng tim Scoutmob ngeunaan harga.

Kumaha cara kuring mayar? Anjeun dibayar ku cara anjeun kedah dibayar: ku para nasabah anu sugema sumping pikeun nikmati tawaran anjeun. Saatos éta, anjeun ngan mayar kami pikeun jumlah penggemar Scoutmob anu ngaku perjanjian.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.