Pramuka: Monetisasi Média Sosial sareng Toko Affiliate

pramuka

Pramuka is alat sélulér anu ngamungkinkeun saha waé pikeun ngasilkeun artos ku ngamajukeun produk anu aranjeunna dipikacinta sareng dianggo sapopoé dina Instagram, Facebook sareng Twitter. Metodologi anu aya di tukangeun platform anu cukup cool. Ngawangun toko anjeun nyalira dina Scoutsee, tambahkeun produk anjeun, teras aplikasi mobile ngamungkinkeun anjeun ngabagi pembaruan kana produk éta ku URL anu disingget pikeun produk di toko anjeun. Upami produk dipésér ngalangkungan pos, pangguna Scoutsee nampi komisi tina jual, biasana antara genep sareng sapuluh persén harga beuli.

Anu mangaruhan kana jaringan sosial sadayana sasar ku jaringan influencer sareng perantara sanés anu sanés pikeun transaksi calo pikeun promosi produk mérek. Scoutsee ngamungkinkeun jutaan influencer dina Instagram pikeun mempermudah transaksi nyalira, sacara individual atanapi langsung sareng mérek. Di Instagram, aya langkung ti genep juta pangguna sareng langkung ti 10,000 pengikut. Tom Kwon, ko-pendiri sareng CEO Scoutsee.

Fitur Pramuka kalebet:

  • Shoppable Instagram - Terus bagikeun naon anu anjeun resep di Instagram sareng pilih naon anu anjeun pikahoyong. Pics produk sareng postingan dina Instagram drive Followers ka toko Scoutsee milik pangguna produk anu dikurasi, masing-masing aya tautan langsung kanggo ngagaleuh. Nalika pameseran parantos dilakukeun, komisi ditransfer ka PayPal atanapi rekening bank pangguna Scoutsee.
  • Storefront pribadi - Gampang curate sareng ngamajukeun produk anu anjeun resep sareng pake sapopoe.
  • Jutaan Produk - Pilih produk tina rébuan mérek sareng gampang numbu ka pos sosial anjeun. Katalog produk Scoutsee ngandung langkung ti 8,000 mérek, kalebet Amazon.com, Rakuten sareng EBay, kalayan ratusan jutaan produk dina sadaya kategori.
  • Dashboard real-time - Tingali sareng analisa tulisan anu tiasa dibeli anjeun sareng kumaha performa storefront anjeun

Unduh Aplikasi Pramuka!

Pramuka damel sareng mérek sareng agénsi pikeun ngembangkeun paket insentif khusus kanggo direkrut Pramuka sareng nyayogikeun dasbor pikeun ngalacak kinerja.

Scoutsee parantos diuji béta sareng ayeuna ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun kamitraan na sareng Spartan Race, perusahaan balap halangan terkemuka di dunya. Spartan Race ngamanfaatkeun komunitas influencer anu gairah na, anu ngamajukeun acara sareng produk gaya hirup ngalangkungan tulisan anu sanggup toko dijalankeun ku Scoutsee dina Instagram pikeun pengikut anu lega. Tingkat klik-tingkat ningali kenaikan dua digit sareng konvérsi jauh langkung luhur tina standar industri.

Promo Balap Pramuka Scoutsee

One comment

  1. 1

    Douglas, ieu leres-leres keren! Kuring henteu kantos nguping ieu sateuacanna tapi pasti bakal ningali éta. Hatur nuhun pikeun ngabagi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.