Paréntah Scratchpad: Cara panggancangna pikeun Ngaksés sareng Ngénggalkeun Salesforce Tina Sakur Wéb Wéb

Paréntah Scratchpad: Plugin Chrome Salesforce Gratis

Eksekutif akun dina ampir sadaya organisasi penjualan dibanjiran ku seueur teuing alat penjualan anu terdesentralisasi ti perusahaan na CRM. Ieu maksa juragan jualan kana aliran kerja anu nyéépkeun waktos sareng nyéépkeun antara nganapigasi bulak-balik antara alat, ngatur puluhan tab peramban, ngeklik monoton, sareng nyalin sareng némpél anu matak pikaboseneun, sakaligus nyobian pikeun ngapdet Salesforce. Hasilna, aya panurunan épisiénsi dinten-ka-dinten, produktivitas, sareng, pamustunganana, waktos pikeun salesman ngalaksanakeun padamelan na-jual. 

Paréntah corétan parantos ngaluncurkeun, muka konci jalan panggancangna pikeun salespeaks pikeun ngakses sareng ngapdet catetan penjualan, tugas, sareng Salesforce, dina aplikasi wéb atanapi komunitas penjualan - gratis.

Saatos nyarios langsung sareng rébuan eksekutif akun tina organisasi penjualan sadaya ukuran, urang terang yén aranjeunna nyéépkeun langkung ageung ti satengah waktosna pikeun ngapdet Salesforce tibatan ngajual. Eksekutif akun ngan saukur hoyong ngapdet Salesforce langkung gancang tanpa ngagentos kontéks sareng ngarecah alur jalanna, ngarah tiasa langkung seueur paguneman sareng konsumén sareng nutup langkung seueur tawaran. Scratchpad Command ngamungkinkeun unggal pangguna Salesforce di Bumi pikeun ngalakukeun pembaruan anu diperyogikeun, tina halaman wéb naon, tanpa ngaganti tab, gratis. Éta gancang. Éta saderhana. Sareng pikaresepeun dianggo.

Pouyan Salehi, salah saurang pendiri sareng CEO Scratchpad

Kalayan Paréntah Scratchpad, dina hiji klik, pangguna tiasa nyiptakeun kontak, akun, kasempetan, tugas, atanapi kagiatan énggal sareng ngadamel pembaruan kana sagala bidang khusus atanapi obyék dina Salesforce. Eksekutif akun tiasa nyiptakeun, ngapdet sareng nyingkronkeun catetan deal penting ti mana waé, ngaleungitkeun kabutuhan pikeun langsung lebet Salesforce langsung, mumbul antara alat penjualan anu sanés, atanapi dibebanan ku nyalin sareng némpél tina hiji aplikasi kana aplikasi anu sanés.

Paréntah Scratchpad ogé tiasa dianggo dimana éksékutip akun kalibet dina komunitas penjualan, ngabantosan aranjeunna pikeun ngapdet Salesforce bari nyambung sareng rakana sareng kolega mana waé di internét. Salaku tambahan, pamimpin penjualan nguntungkeun tina aksés instan kana data Salesforce anu diperbarui nalika damel dina alat ramalan favorit sareng sistem BI, atanapi dasbor laporan internal anu diwangun khusus.

Konsumén tiasa masang Scratchpad salaku a Colokkeun Chrome, sambungkeun ka Salesforce sareng pasang pembaruan kana saluran pipa na dina 30 detik atanapi kirang. Scratchpad langsung nyambung ka Salesforce sareng masihan pangusaha antar muka anu gancang sareng modéren pikeun berinteraksi sareng data penjualan sareng alur kerja na. Salesforce tetep mangrupikeun basis data rékaman, sedengkeun Scratchpad berfungsi salaku titik keterlibatan anu dipikaresep ku tim pangasilan. 

Nalika ngeunaan perwakilan penjualan, henteu aya anu ngirining langkung leres tibatan frasa na waktos artos. Sareng nalika waktos éta (sareng artos) dipotong satengah kusabab henteu épisiénna disababkeun ku sadaya alat sareng aplikasi anu sakuduna ngajantenkeun padamelan na langkung saé, éta mangrupikeun masalah sanés ngan ukur pikeun individu anu jualan tapi ogé kana garis handap organisasi . Scratchpad Command ngamungkinkeun para éksékutip akun pikeun gancang sareng épisién ngatur pipa saluranna nganggo ruang kerja terpadu anu gampang digunakeunana, janten aranjeunna tiasa nutup deui penawaran sareng mangaruhan langkung ageung kana bisnis.

Nancy Nardin, Pendiri, Pakakas Jual Smart

Paréntah Scratchpad ayeuna sayogi pikeun pangguna freemium sareng anu mayar.

Scratchpad Unified Workspace

Scratchpad nyayogikeun ruang kerja anu dihijikeun antara kalénder, catetan penjualan, sareng Salesforce. Kahiji kalina, eksekutif akun, wawakil ngembangkeun penjualan (SDR), atanapi manajer penjualan anu nganggo Salesforce tiasa ngakses sareng nyiptakeun catetan, nambihan sareng ngeuyeuban kontak anyar, sareng nyiptakeun sareng ngatur tugas langsung tina kalénderna.

Kalénder, aplikasi nyatet, tugas, sareng Salesforce mangrupikeun bagian anu penting dina unggal dinten salesperson, tapi aranjeunna sadayana dipegatkeun saling sareng henteu cocog sareng alur kerja salesperson. Lila teuing, ahli penjualan di unggal organisasi ngagabung babarengan aktip acak pikeun nyiptakeun ruang kerja penjualan pribadi nyalira. Peretasan ieu dilakukeun tina kabutuhan dina usaha tetep teratur, ngatur rapat, ngapdet sareng ngabagi catetan penjualan, nuturkeun léngkah-léngkah salajengna, nyetél tugas, mastikeun pangiriman tangan anu mulus, sareng kolaborasi ngalangkungan tim panghasilan. 

Akibatna, rohangan kerja ieu meryogikeun manajemén data anu hésé sareng manual, maksa wawakil penjualan nyéépkeun waktos anu henteu saimbang dina entri data sanés ngajual ka konsumén. Nyatana, laporan ti Salesforce ngungkabkeun yén propésional penjualan dinten ayeuna nyéépkeun ngan ukur 34 persén tina waktos jual aranjeunna. Tim RevOps sareng SalesOps teraskeun janten frustasi sabab sistem anu diretas ieu teu nyambung kana sumber data bebeneran - Salesforce.

Émbaran leuwih Tambahkeun ka Chrome

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.