Scribble Live: Dokumén, Rencana sareng Jalankeun Stratégi Kontén Anjeun

corétan langsung

ScribbleLive ngumumkeun peluncuran Rencana ScribbleLive, strategi kontén sareng produk perencanaan anu ningkatkeun kamampuan pemasar tina stratégi dugi ka palaksanaan. Peluncuran ScribbleLive Plan mangrupikeun penyuluhan suite produk anu ayeuna sareng mangrupikeun parangkat lunak Saas salaku aplikasi produk anu lengkep.

Nurutkeun hiji Survey CMI / MarketingProfs, Pemasar kalayan strategi kontén anu didokumentasikeun 60% langkung dipikaresep janten suksés, tapi ngan 32% gaduhna. Rencana ngamungkinkeun para pemasar ngawangun sareng ngadokuméntasikeun strategi marketing konténna sareng ngantepkeun ngabimbing perencanaan pamasaran sareng palaksanaanana.

Rencana ScribbleLive cocog sareng tujuan pamasaran kontén ku leumpang pangguna ngaliwatan séri patarosan / kaputusan pikeun ngajawab salami fase stratégi anu ngabantosan pikeun nangtoskeun tujuan / personas. Éta teras dihijikeun kana potongan eusi pikeun dieksekusi sareng diintegrasikeun kana kalénder Kala / éditorial anjeun pikeun nyandak kaputusan eusi anu pangsaéna; sapertos, saha anu anjeun carioskeun, naon anu anjeun nyarios sareng saluran naon anu anjeun nyarioskeun.

Stratégi ScribbleLive

Kalayan Rencana ScribbleLive

  • Stratégi eusi - jieun sareng dokuméntasi strategi pamasaran anjeun mastikeun yén éta parantos lebet dina sadaya eusi anu anjeun hasilkeun.
  • Tujuan sareng Tujuan - ngawangun personas pembeli, téma kontén, daérah fokus sareng ngukur kinerja kontén anjeun ngalawan tujuan stratégi anjeun.
  • ngagawe bebarengan - ngarecah silo tim sareng damel sakaligus pikeun ngajalankeun strategi anjeun, kalayan peran masing-masing anggota diartikeun tina perencanaan dugi ka terbitan.
  • Nyiptakeun sareng Ngaéksekusi - sentralisasi sareng streamlines alur kerja, ngirangan sajumlah alat pikeun ngadukung usaha pamasaran anjeun.
  • Calendar redaksi - kalénder redaksi anu fleksibel sareng pangguna pikeun ngabantuan milah sareng ngatur kontén anjeun.
  • nyebarkeun - kana WordPress sareng sistem CMS anu sanés ogé Facebook, Twitter, LinkedIn sareng Google Plus.

scribblelive-plan-calendar

Ngeunaan Scribble Live

sadayana dina hiji solusi SaaS ngagabungkeun élmu data sareng strategi kontén sareng perencanaan, nyiptakeun, sareng téknologi distribusi pikeun nganteurkeun hasil bisnis anu dioptimalkeun. ScribbleLive dianggo ku 1000+ mérek kalebet Bank of America, Bayer, Deutsche Telekom, Ferrari, Oracle, Red Bull sareng Yahoo!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.