Scup: pangimeutan Media Sosial, Analisis na Akad Nikah

logo scup

Scup diucapkeun scoop - dimimitian di Brazil sareng ayeuna ngadukung bahasa Inggris, Portugis sareng Spanyol. Pikeun bisnis sareng agénsi, Scup ngagaduhan sadayana fitur konci média sosial, platform penerbitan sareng analisis média real-time.

Scup mangrupikeun alat monitoring média sosial anu pangpayunna sareng dianggo ku langkung ti 22 rébu profesional. Scup ngabantosan kakuatan manajer média sosial ngalangkungan karyana ti mimiti dipasang dugi ka analisa, sacara dramatis ningkatkeun efisiensi na.

Fitur sareng Manpaat Scup

  • Monitor média sosial - Scup tiasa dianggo 24 jam sapoé, 7 dinten saminggu, ngawaskeun média sosial sacara otomatis sahingga anjeun henteu kedah. Daptar kecap konci sareng terang naon anu nyarios ngeunaan mérek anjeun sareng pesaing anjeun dina Twitter, Facebook, Youtube, LinkedIn, Vimeo, Flickr, Orkut, Instagram, Tumblr, Slideshare, Foursquare, Google, Google+, Yahoo !, blog, berita, RSS feeds, halaman wéb sareng seueur média sosial sanés. Susun barang anu dikumpulkeun salaku positip, negatip jeung netral numutkeun penilaian anjeun. Tambihkeun tag kanggo ngagolongkeun barang anjeun.
  • Nangtukeun - Terang saha anu nyarioskeun mérek anjeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaidentipikasi jalma influencial sareng jalma-jalma anu paling nyarios ngeunaan mérek anjeun, ngan sababaraha menit saatos anjeun milarian. Langsung ngahasilkeun paguneman jaringan dina platform. Scup log paguneman sareng interaksi, janten anjeun ngan saukur tiasa fokus kana masalah sareng henteu kedah hariwang ngeunaan ngalacak saha éta saha.
  • nyebarkeun - Pasangkeun dina jaringan sosial anjeun nganggo Scup. Daptar profil Twitter, Facebook sareng Youtube anjeun sareng pasang tweet, tulisan témbok sareng pidéo sadayana tanpa nyésakeun Scup. Administrasi Scup kalebet sajumlah tingkat ijin. Sentralisasi ngamungkinkeun ukur administrator monitoring pikeun ngatur propil, tapi masihan karyawan sanés kamampuan ngirim sareng ngaréspon. Ieu hartosna, patarosan "kecap konci akun sosial?" bakal janten ngan ukur mémori surem.
  • ngalaporkeun - Ngahasilkeun laporan sareng nganalisis hasil. Lacak kamajuan pamantauan anjeun ngalangkungan laporan grafis anu disaring dumasar jam, dinten, minggu, bulan atanapi taun. Fokus kana inpormasi anu diperyogikeun pikeun meunteun strategi anjeun dina jaringan sosial. Sareng upami anjeun badé janten kotor sareng damel sareng data atah, éta sanés masalah. Scup ngekspor sadaya barang tina monitoring anjeun langsung kana Excel.

scup-monitor

Harga pikeun Scup kalapa sareng platform média sosial paling populér di industri; nyatana, anjeun tiasa ngahémat sababaraha ratus dolar sabulan upami dibandingkeun sareng solusi anjeun ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.