Milarian Periklanan Méakkeun Q3 2015 Némbongkeun Pergeseran Dramatis

q3 2015 tren pariwara milarian

Kenshoo urang klien ngaéksekusi kampanye pamasaran digital anu dijalankeun di langkung ti 190 nagara sareng ngalebetkeun ampir satengahna Fortune 50 ngalangkungan sadaya 10 jaringan agénsi iklan global luhur. Éta seueur data - sareng sukur Kenshoo ngabagi data éta sareng kami dina triwulanan pikeun niténan tren anu robih.

Pamakéna ngandelkeun alat sélulér langkung ti kantos, sareng pemasar anu langkung saé nuturkeun ieu sareng kampanye anu langkung dioptimalkeun anu nganteurkeun hasil anu positip dina sosial mayar sareng milarian. Chris Costello, Sutradara Panilitian Marketing pikeun Kenshoo.

Éta sanés ngan saukur kamekaran mobile anu tren sacara dramatis bénten taun ieu:

  • Iklan Média Sosial tayangan turun 36% dibandingkeun taun ka tukang bari klik turun 75% sareng tingkat klik-liwat sosial sacara umum ningkat 174%.
  • Dibayar Search Advertising tayangan ningkat 3% dibandingkeun taun ka tukang bari klik ningkat 16% sareng tingkat klik-tingkatan naék 12%.
  • Iklan Mobile tayangan ningkat 73% dibandingkeun taun ka tukang bari klik ningkat 108%. Nyatana, méakkeun iklan sélulér umum ningkatkeun 69% anu pikasieuneun bari méakkeun desktop sareng tablet tetep datar.

Tren anu pikaresepeun anu sanés, saur kuring, nyaéta turunna biaya per klik sareng tingkat klik-tingkatan anu ningkat.

Kenshoo ogé nyebarkeun tren pikeun gabungan Daérah Asia Pasipik Jepang ogé daérah Éropa, Wétan Tengah sareng Afrika.

Milarian Pariwara Tren Q3 2015

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.