Ngaropea Kotak Pilarian Firefox anjeun (ku Blog anjeun nyalira!)

Daptar Pilarian FirefoxAnjeun panginten parantos terang yén kuring ayeuna mah Firefoxaholic. Abdi resep pangotéktak ... éta ringan sareng saderhana pisan dianggo. Salah sahiji fitur sanés anu kuring resep nyaéta daptar milarian di luhur katuhu. Abdi tiasa gaduh sadaya mesin pencari karesep kuring di ditu sareng flip bulak-balik.

Pikeun nambihan mesin pencari pikeun Firefox, anjeun kedah kana Search Engine Tambih Deui halaman teras pencét anu anjeun badé pasang.

Tapi naha anjeun terang yén anjeun tiasa ngawangun hiji kanggo situs anjeun nyalira? Éta saleresna mah saderhana. Format pikeun plugin Search Engine mangrupikeun gabungan tina file XML (.src) sareng gambar pikeun ditampilkeun. Wengi ayeuna, kuring ngagaduhan ide… ​​kumaha kuring tiasa nambihan situs abdi kana éta daptar Mesin pencari?

Éta saéstuna rada gampang. Alamat milarian situs abdi (anjeun tiasa nyobian ieu nganggo kotak milarian abdi) nyaéta http://martech.zone's=something dimana "s" mangrupikeun variabel sareng hal mangrupikeun istilah anu dipilarian.

Ngalarapkeun ieu kana bentuk saderhana, kuring nyerat sababaraha kode pikeun ngahasilkeun file src sacara dinamis anu dianggo pikeun nambihan mesin pencari kana panyungsi anjeun. Pencét di dieu pikeun muka kana formulir sareng nambihan blog atanapi situs anjeun nyalira (upami ngagaduhan kamampuan milarian), kana blog anjeun nyalira!

Upami anjeun resep kana blog batur, siga John Chow… Anjeun tiasa nambihan mesin John Chow Search nyalira ku s salaku variabel! URL: http://www.johnchow.com/'s=something. Siga Problogger? Anjeun tiasa nambihan éta ku cara anu sami!

Matt Cutts? URL: http://www.mattcutts.com/blog/ jeung s pikeun variabel.

Kacuali dikustomisasi, s sok mangrupikeun variabel pikeun blog WordPress janten leres-leres tiasa ngabantosan. Miharep anjeun resep éta!

Tambahkeun blog anjeun kana daptar mesin pencari anjeun…

5 Komentar

  1. 1

    Baraya,

    Kuring nyobian nambihan Google CSE abdi ngalangkungan metode ieu tapi kuring ngalaman masalah… naon anu kuring leungit?

    Ieu barang anu saé .. hatur nuhun pisan Douglas!

    • 2

      Nuhun Blendah!

      Kuring saleresna badé nyobian anu salajengna. Firefox sakedik finicky dina pernyataan jalur pikeun file sumber. Kuring kedah nipu supados dianggo ieu. Hayu atuh tingali éta dina hiji dinten atanapi langkung na kuring bakal ningali naon anu urang tiasa pikahareupeun. Kuring nebak éta sababaraha jenis masalah sareng karakter anu diliwatan.

      Doug

  2. 3

    Pisan saé pendakan. Kuring teras-terasan milarian postingan anu tiasa dihubungkeun, ieu bakal ngahémat sababaraha waktos.

  3. 4
  4. 5

    Kuring mendakan yén milarian situs google (nganggo situs: kata konci) biasana masihan hasil anu langkung saé tibatan nganggo pamilarian internal WordPress.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.