SEO: Janten dina Hasil Ngan Satengahing Perang

Waktu maca: 2 menit

Kadang-kadang jalma ngalakukeun sagala hal anu leres pikeun ngajantenkeun situsna kana halaman hasil mesin pencari tapi aranjeunna tetep henteu ningali hasil pamilarian. Upami anjeun ningali hasil pamilarian sareng kamekaran di Google Analytics sareng anjeun henteu ningali seueur patalimarga - anjeun panginten kedah ngali sakedik jero.

Ngadaptarkeun pangunjung anyar dimimitian ku halaman hasil search engine. Naha anjeun dina halaman hasil search engine pikeun kecap konci anu bakal ngajalankeun patalimarga? Upami anjeun dina halaman hasil search engine, nyaéta jalma anu ngaklik hasilna kana situs anjeun atanapi blog?

Anjeun moal mendakan inpormasi ieu dina analytics rangkep, tapi anjeun bakal mendakannana Google konsol Search (Bing Wébmaster teu acan gaduh ieu). Google Search Console nyayogikeun anjeun ngarobih hasil pamilarian anu parantos diindéks sareng posisi anjeun ... sareng teras hasil anu sabenerna anu diklik ku jalma-jalma.
webmaster-milarian

Upami anjeun mendakan yén anjeun aya dina seueur hasil search engine tapi henteu diklik, éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah kerjakeun ngalereskeun ku nyerat judul halaman anu langkung saé (atanapi judul tulisan blog) sareng sababaraha kalimat anu euyeub sareng kecap konci. Ieu hasil search engine pikeun Geotag Blog anjeun:
hasil sérp

Perhatikeun kumaha hasil Problogger langkung narik ati? Sadayana kedah ngeklik hasil na ... janten kuring ngagaduhan modifikasi pikeun kuring. Kuring badé nyobian pedaran meta anyar:

Alat saderhana pikeun geotag situs wéb anjeun, blog, atanapi feed RSS. Lebetkeun alamat anjeun sareng kami bakal ngahasilkeun kode pikeun nempelkeun dina situs anjeun, blog atanapi RSS feed.

Mudah-mudahan, éditan suntingan ieu bakal ngahasilkeun langkung seueur pamilarian anu ngeklik dina situs kuring pikeun Geotag Blog anjeun tibatan persaingan!

Kuring ogé mendakan seueur milarian pakakas pikeun ngabersihkeun alamat anjeun atanapi mendakan pos kanggo alamat janten kuring nambihan sababaraha verbiage kanggo ngalakukeun éta ogé! Urang bakal ningali sareng ningali naon hasilna dina sababaraha minggu. Kuring ngirimkeun deui situs ka Google pikeun ngindéks deui ayeuna yén kuring parantos ngarobih halaman.

5 Komentar

  1. 1
    • 2
      • 3

        Kuring henteu kantos ningali éta dimana waé halaman wéb anu kuring terang atanapi dilacak aya dina réngking
        kecap konci utama sareng teu aya anu ngeklik tautan na

        • 4

          Éta matak panasaran - anjeun kedah ngagaduhan panulis kontén anu saé. Kami ngagaduhan sababaraha klien yén kami parantos ngalaksanakeun sababaraha latihan anu maju pikeun ningkatkeun CTR kalayan judul pos anu langkung kuat kusabab CTRs na sapertos anu handap pisan dina SERPs. Abdi henteu bakal nyarios umum - tapi kuring parantos ningali seueur conto na. Cukup pikeun ngirim ngeunaan éta :).

          • 5

            Abdi ngahargaan wawasan. Kuring pastina bakal ningali ieu
            masalah.

            Kuring yakin hal-hal leutik sapertos kieu nyaéta kumaha situs web misahkeun diri janten
            suksés online. Kuring mendakan seueur teuing jalma anu terang kana ABC sabab aranjeunna
            nyandak kelas sareng henteu terang kumaha bersaing ngalawan situs web sanés anu ogé
            terang kana ABC urang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.