Pamaké Mesin Milarian Patarosan # 1 Tanya Ngeunaan Usaha anjeun

Depositphotos 26876481 s

Kumaha?

Dina 2014, kaluar tina sadaya maluruh di Google, kumaha mangrupikeun istilah # 1 anu dianggo ku pangguna mesin pencari. Unggal produk atanapi jasa anu dijual di Internét ngajawab a Kumaha. Patarosanna naha naha anjeun tujuan pikeun inpormasi anu aranjeunna milari.

Upami anjeun nginum olahraga, kumaha cara ngungkulan kram, atanapi kumaha nyiapkeun awak anjeun pikeun latihan anu atos. Upami anjeun an analytics perusahaan, kumaha panginten kumaha akurat nganalisis data pikeun nyayogikeun data investasi pikeun kampanye anjeun. Upami anjeun an desainer infographic, kumaha panginten kumaha milih panyadia atanapi kumaha sacara efektif ngamajukeun infographic.

Sababaraha perusahaan henteu nyarios kumaha sabab aranjeunna prihatin nempatkeun rahasia dagang na online. Éta pedang bermata dua anu kuring yakin yén anjeun ngan ukur nganyenyeri diri. Upami anjeun henteu ngungkabkeun kumaha, pesaing anjeun gaduh kasempetan pikeun. Bisa pinuh meunteun kumaha aranjeunna ngajawab masalah éta nyayogikeun aranjeunna kaunggulan anu kompetitif.

Sareng di jaman ayeuna, upami anjeun henteu percanten jalma anu nalungtik pameseran salajengna moal mendakan kumaha anjeun ngalakukeun éta, anjeun delirious. Abdi langkung resep nyerat ngeunaan kumaha urang ngabenerkeun masalah sareng ngarengsekeun masalah pikeun klien kami tibatan pesaing kami nempatkeun tawaran urang teu leres. Éta pisan anu parantos urang tingali dina industri urang.

Janten, nalika anjeun ngarencanakeun eusi 2015 pikeun perusahaan anjeun, aya seueur ton kumaha patarosan anjeun tiasa ngajawab online.

  • Kumaha pikeun milih ngajual (sareng naha anjeun langkung saé).
  • Kumaha menerkeun biaya (sareng panginten kumaha anjeun langkung meujeuhna).
  • Kumaha pikeun meunteun leyuran (sareng kumaha larutan anjeun cocog).
  • Kumaha pikeun ngalereskeun masalah (tanpa sareng solusi anjeun pikeun ngartos bédana anjeun).
  • Kumaha industri ngarobah (sareng anjeun tetep luhur).
  • Kumaha faktor éksternal (ékonomi, bakat, téknologi) mangaruhan solusi.
  • Kumaha anjeun mumpuni pikeun ngaréspon (sertifikasi, peraturan, infrastruktur).
  • Kumaha seueur sumber anu diperyogikeun (sareng kumaha anjeun ngirangan éta).
  • Kumaha seueur hargana (sareng kumaha anjeun harga sacara efektif).

Hal anu paling hébat ngeunaan ngawalon kumaha patarosan nyaéta anjeun sanggup sacara efektif nempatkeun perusahaan anjeun, produk atanapi jasa anjeun pikeun ngabantosan solusina. Pasti, upami anjeun ngajawab kumaha pikeun masang lantai kayu, aya anu tiasa mutuskeun ngalaksanakeunana nyalira. Tapi épéktip kumaha kana tulisan bakal ngajentrekeun pisan pikeun nyayogikeun naha éta langkung saé pikeun milarian propésional.

DIY moal nganggo jasa anjeun kumaha waé ogé, anjeun ngudag jalma anu nalungtik kumaha héséna.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.