Naon Search Engine Spam?

milarian spam

Kami parantos titajong anu ageung akhir-akhir ieu ngingetkeun anjeun ngeunaan téknik optimasi search engine anu badé ngaganggu anjeun. Sanaos situs anjeun henteu kasiksa ayeuna, Google tetep ngarobih algoritma éta sareng nguji anu énggal anu bakal nyekel anjeun énjing. Entong kagoda spam ka mesin pencari ... éta bakal néwak anjeun.

ieu Milarian Infographic by SEO Book milarian anjeun ngalangkungan téknik anu béda anu kedah anjeun hindarkeun sahingga anjeun henteu ngahasilkeun kontén anu bakal dianggap spam search engine.

spam mesin pencari

2 Komentar

  1. 1

    Dina intro anjeun, anjeun nyarios yén infographic "ngalir anjeun ngalangkungan téknik anu béda anu kedah anjeun hindarkeun
    anjeun nuju henteu ngahasilkeun kontén anu bakal dianggap spam mesin pencari. ”

    Tapi katingal caket kana grafik sigana nunjukkeun maksud anu sanés: grafis sigana didesain pikeun nyindiran atanapi nyempad sadaya konsép Search Engine Spam - atanapi sahenteuna pikeun nyedek kana definisi Google ngeunaan éta.

    Aranjeunna nunjukkeun, dina kolom beulah katuhu, yén Google ngalaksanakeun ampir sadayana téhnik anu dianggap "goréng", sareng nunjukkeun yén éta pisan téknik ieu anu ngamungkinkeun Google janten suksés pisan. Utamana bagian handap grafik ("Ah… jadi spam nyaéta ...") kadéngéna siga anu ngagelarkeun konsép "search engine spam" sareng / atanapi nunjukkeun yén spam mesin pencari mangrupikeun téhnik pamasaran anu ngajanjikeun sareng épéktip.

    Naon pikiran anjeun ngeunaan ieu? Naha anjeun ningali pesen anu sami dina infographic anu kuring lakukeun?

    Sareng upami kitu…. naha anjeun satuju sareng pesen éta?

    • 2

      Kuring pasti ningali hal anu sami anu anjeun lakukeun, Greg. Kuring rada curiga kana pendekatan Google kana hal ieu ogé - tapi aranjeunna bosna sareng kami kedah nuturkeun saratna ... sanaos éta tiasa nempatkeun saku.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.