Nyukcruk Konversi SEO ku Telepon

konci seo

nyukcruk keyword mesin pencariKami bungah gaduh palanggan énggal bulan ieu anu ngalakukeun sababaraha pamasaran lega dina média tradisional. Kalayan radio, televisi sareng surat langsung, metode umum pikeun ngalacak kampanye nyaéta ku nawiskeun kode kupon atanapi kode diskon anu aya hubunganana langsung sareng tawaran.

Nanging, ku usaha anu ngagaduhan departemén telemarketing inbound, padika utami anu dianggo nyaéta mésér bank nomer telepon bébas-tol sareng ngamangpaatkeun nomer telepon anu béda pikeun unggal kampanye. Panilitian anyar nunjukkeun yén perséntase tinggi anu datang wéb bakal nelepon tibatan ngahubungi perusahaan ku bentuk atanapi email (40% dina pamilarian lokal).

Klién ieu ngagaduhan ayana wéb anu saé sareng kami parantos ningkatkeun kunjungan ka situsna pikeun kecap konci tunggal ku 15% dina waktos kirang ti 30 dinten. Ningkatna kunjungan saé, tapi urang kedah tiasa nunjuk patalimarga kana konvérsi anu saleresna. Klién kami kedah sadar yén biaya optimasi mesin pencari nyaéta nambihan dolar kana garis handap. Solusina nyaéta nikah ka dua metodologi… optimasi mesin pencari diarahkeun ka khusus angka bébas tol.

Dina situsna, kami parantos ngembangkeun skrip pikeun masihan nomer telepon khusus kana kecap konci pamilarian khusus anu kami damel pikeun ngaoptimalkeun. Kusabab sistem manajemén konténna henteu ngamungkinkeun kode sisi-server, kami damel sareng perusahaan pangwangunan lokal, ThinkSayDo, pikeun ngembangkeun kode dina JavaScript.

3 Komentar

  1. 1

    Doug, Kuring nyaho hiji parusahaan nu boga ngan hiji nomer telepon tapi nambahan basajan "Tanya pikeun Amy" atawa "Tanya keur Jim" mun tol bébas maranéhna ngeposkeun nomer telepon. Henteu aya Amy atanapi Jim di perusahaan tapi nalika aranjeunna ngajawab aranjeunna ngan ukur ngadangukeun nami anu dipénta ku jalma-jalma teras nyarios yén anjeunna teu aya di dieu ayeuna tapi kuring tiasa ngabantosan anjeun. Jelas nami ngaidentipikasi jalma kampanye mana anu ngaréspon.

    Hal anu sami tiasa dianggo sareng ekstensi palsu. Telepon 800-555-5555 x3542. Henteu aya ekstensi 3542 tapi nyarioskeun ka anjeun sadayana anu anjeun kedah terang.

  2. 2

    Urang biasa ngalakukeun hal anu sami sareng Direct Mail, Patric! Kami biasa ngadaptarkeun hurup nganggo nami sareng judul palsu - teras nganggo éta pikeun ngalacak kampanye sareng tawaran. Dina dinten-dinten transparansi anu diperyogikeun ieu, kuring yakin yén prakték umum moal diapresiasi teuing ayeuna.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.