Milarian Tulisan Blog nganggo Technorati

Technorati mangrupikeun alat anu saé - tapi kuring henteu yakin kumaha sadaya fitur na leres dipasarkeun. Salah sahiji fitur anu kuring resep nyaéta kamampuan milarian sadaya blog pikeun tag anu tangtu. Kuring malah ngalanggan sababaraha maluruh.

tipPindah ka http://www.technorati.com/tag sareng anjeun tiasa mendakan tag top jam ieu ATAWA anjeun tiasa ngalebetkeun sababaraha istilah pamilarian. Hasilna URL bakal katingali sapertos kieu: http://www.technorati.com/posts/tag/adobe+apollo (upami milarian adobe apollo).

Milarian Tag Blog Technorati

Upami anjeun perhatoskeun, anjeun tiasa leres-leres ngalanggan éta RSS tuang ayeuna! Ngagunakeun feed feed resep Google Reader, anjeun tiasa kéngingkeun éntri blog anu paling mutakhir dina "Adobe Apollo" atanapi topik naon waé anu anjeun pikahoyong nalika aranjeunna dipasang! Éta sapertos nyetél peringatan pikeun sadayana blogosfér.

Mangpaat alternatip pikeun ieu nyaéta milari topik saencanana pikeun blogging ngeunaan éta. Ieu tiasa nyayogikeun kontén anjeun ku sababaraha rujukan anu mantep sareng trackback!

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Heh, kuring tetep teu meunang Technorati pikeun ngapdet blog kuring! Kuring geus ping aranjeunna pikeun DAYS~! Sedengkeun pikeun dukungan téknologi, teu aya anu gagal sapertos kasuksésan:

    "Upami anjeun henteu ngawartosan deui ti saha waé dina saminggu, punten nampi hapunten tina telatna sabab urang tiasa ngalaman backlog dina Dukungan."

    Yikes!
    Vince

  3. 3

    Vince,

    Nalika éta kajadian ka kuring, kuring kaleungitan sajarah sababaraha bulan sareng Technorati. Butuh waktu sakedap, tapi aranjeunna tungtungna ngalereskeunana. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun sadaya blog anu kedah kajantenan sareng sabaraha lami aranjeunna kedah ngalereskeunana. Kuring malah nyobian ngahapus blog kuring ti aranjeunna sareng ngamimitian deui… henteu hasil. Aranjeunna masih sigana ngagunakeun sababaraha mékanisme cache.

    Kedah sabar. Kuring yakin maranéhna bakal ngalereskeun eta!

  4. 4
  5. 5

    Vince, hapunten anjeun kedah ngahubungi kami liwat blog Doug, tapi kuring mendakan masalah sareng konfigurasi blog anjeun dina sistem kami, ngalereskeunana, ngahasilkeun ping énggal, sareng kuring ayeuna ningali tulisan anjeun anu anyar dina indéks kami.

    Sakali deui, hapunten ngeunaan éta. Dorion

  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.