Milarian Tulisan Blog nganggo Technorati

Technorati mangrupikeun alat anu saé - tapi kuring henteu yakin kumaha sadaya fitur na leres dipasarkeun. Salah sahiji fitur anu kuring resep nyaéta kamampuan milarian sadaya blog pikeun tag anu tangtu. Kuring malah ngalanggan sababaraha maluruh.

tipPindah ka http://www.technorati.com/tag sareng anjeun tiasa mendakan tag top jam ieu ATAWA anjeun tiasa ngalebetkeun sababaraha istilah pamilarian. Hasilna URL bakal katingali sapertos kieu: http://www.technorati.com/posts/tag/adobe+apollo (upami milarian adobe apollo).

Milarian Tag Blog Technorati

Upami anjeun perhatoskeun, anjeun tiasa leres-leres ngalanggan éta RSS tuang ayeuna! Ngagunakeun feed feed resep Google Reader, anjeun tiasa kéngingkeun éntri blog anu paling mutakhir dina "Adobe Apollo" atanapi naon waé topik anu anjeun pikahoyong nalika aranjeunna dipasang! Éta sapertos nyetél peringatan pikeun sadayana blogosfér.

Mangpaat alternatip pikeun ieu nyaéta milari topik saencanana pikeun blogging ngeunaan éta. Ieu tiasa nyayogikeun kontén anjeun ku sababaraha rujukan anu mantep sareng trackbacks!

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Heh, kuring masih teu tiasa Technorati ngamutahirkeun blog abdi! Abdi nuju ping aranjeunna salami DAYS ~! Sedengkeun pikeun dukungan téknologi, henteu aya anu gagal sapertos kasuksésan:

    "Upami anjeun henteu nguping deui saha-saha waé dina saminggu, punten nampi pangapunten kami pikeun reureuhanana sabab kami bakal ngalaman mundur dina Dukungan."

    Yikes!
    Vince

  3. 3

    Vince,

    Nalika éta kajantenan kuring, kuring kaleungitan sajarah sababaraha bulan sareng Technorati. Butuh sababaraha waktos, tapi aranjeunna antukna ngalereskeun. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun sadaya blog anu ieu kedah kajantenan sareng sabaraha lami kanggo aranjeunna pikeun ngalereskeunana. Kuring malah nyobian mupus blog abdi sareng aranjeunna sareng mimitian deui… henteu jalan. Éta tetep sigana nganggo sababaraha mékanisme cache.

    Kedah sabar. Kuring yakin maranéhna bakal ngalereskeun!

  4. 4
  5. 5

    Vince, punten anjeun kedah ngahontal kami ngalangkungan blog Doug, tapi kuring mendakan masalah sareng konfigurasi blog anjeun dina sistem kami, ngalereskeun, ngahasilkeun ping énggal, sareng kuring ayeuna ningali tulisan anjeun anu terakhir dina indéks kami.

    Deui, punten ngeunaan éta. Dorion

  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.