'Ieu Mangsa ... ka Patokan Ngalawan Tren Musim

Seasons

Pikeun situs sapertos kuring, usum liburan tiasa katingali lumayan neken nalika kuring marios analitik. Keseluruhan lalu lintas turun sareng patalimarga organik nalika pemirsa kuring ngalih kana modeu liburan sareng mimiti nunda usaha dugi ka Taun Anyar. Éta ogé mangrupikeun waktos nalika kuring kedah mastikeun deui diri kuring sareng klien kuring yén kami tampil kalayan hadé sanaos négatip anu urang tingali dina bulan-bulan langkung atanapi penurunan musiman.

Konci pikeun ngayakinkeun diri anjeun nyaéta ngagunakeun tren Google salaku patokan pikeun nganalisis lalulintas anjeun. babaturan hade milik sorangan hiji kontrol hama Indianapolis parusahaan. Nalika usum gugur janten usum salju, kagiatan hama turun sacara signifikan. Dina Google Analytics, urang tingali sakitar 40% patalimarga anu urang tingali saprak puncak usum panas. Nonton stats nyusut ka handap sapertos bulan-bulan deui tiasa matak pikasieuneun, tapi lumayan lumrah.

Ieu titingalian tren pikeun milarian pangendali hama di Amérika Serikat. Minat didaptarkeun salaku indéks minat, janten anjeun tiasa ningali yén minat puncak aya dina usum panas sareng ayeuna sakitar 47.

Google Tren musimanAnjeun henteu acan bérés. Anjeun ogé kedah tetep émut yén aya daérah géografis di nagara éta anu usumna langkung lami sareng langkung pondok, atanapi bahkan henteu pisan bulan tiis, janten upami anjeun bisnis lokal anjeun bakal hoyong mindahkeun analisis kana daérah metropolitan . Kami parantos milih daérah metro Indianapolis, sareng anjeun tiasa ningali indéks na 25.

google tren subregion metro

Kusabab tren musiman ieu, urang tiasa patokan pangunjung situs ngalawan éta. Upami minat aya dina 25% tina puncak minat ti usum panas, urang tiasa ngabandingkeun pangunjung situs sareng patalimarga organik ngalawan éta. Klién ieu turun sakitar 35% - sanés 75% ti saprak usum panas, janten kami rada raoseun yén aranjeunna tetep ngalakukeun rata-rata di luhur. Lalu lintas organik kami nepi ka sataun-langkung-taun tapi turun sakitar 27%. Abdi henteu terlalu optimis. Kami ngalaman usum hampang di Midwest dibandingkeun sareng taun-taun sanés janten urang kedah ngarepkeun paménta janten langkung sataun-langkung-taun.

Naha anjeun ningali tren minat musiman dina bisnis anjeun sareng patokan ngalawan aranjeunna?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.