Ngawas Distribusi Peunteun Kata Kunci?

kecap konci vs posisi

Kusabab optimasi search engine teras-terasan ngadorong biaya pikeun klien kami, kami kerja keras pikeun ngajantenkeun aranjeunna peringkat ogé. Nalika anjeun nyobian pangkat dina sababaraha kecap, lumayan saderhana ningali naha anjeun ngalakukeun hal anu leres ... nganggo alat sapertos Otoritas Labs, anjeun tiasa ngawaskeun dinten ka dinten. Kami ngalakukeun ieu pikeun sadaya klien kami.

Nanging, pikeun sababaraha palanggan kami anu ngagaduhan sajumlah penting kecap konci anu aranjeunna réngking, kami bakal narik laporan tina alat sapertos Semrush pikeun ngaidentipikasi sadaya kecap konci anu aranjeunna réngking teras marios sebaranana.

kecap konci vs posisi

Lumayan pikeun situs anu unggul pikeun pangkat luhur pisan pikeun kaseueuran kecap konci teras jalan kaluar. Situs anu goréng pangkat dina kurva bel sakumaha anu anjeun tingali di luhur, kalayan seuseueurna henteu dimana caket halaman hiji. Entong percanten hype ti jalma-jalma SEO anu nyarioskeun peringkat halaman 1… anjeun kedah lebet kana slot-slot top éta dina halaman 1 upami anjeun leres-leres hoyong patalimarga.

Nalika urang damel sareng klien, urang teraskeun ngawas distribusi rangking kata kunci pikeun mastikeun yén kurva ngalih ti katuhu ka kénca - sareng henteu ti kénca ka katuhu. Kanggo sababaraha klien kami kalayan jaringan distribusi kontén ageung, urang ningali kurva éta ngalir ka arah anu salah. Éta hartosna yén peringkat agrégat pikeun situs anu teras-teras turun. Urang bakal nyarioskeun naon anu tiasa dilakukeun pikeun ngabalikeun éta dina tulisan anu bakal datang - kuring ngan ukur hoyong ngenalkeun jalma-jalma kana distribusi ieu.

Kuring resep pisan yén situs sering dipeunteun dina grup sapertos kieu sareng henteu gaduh distribusi anu teu biasa di mana waé. Kami parantos ngalakukeun analisis ieu pikeun sajumlah palanggan ageung sareng sigana sigana aya pengelompokan anu sami. Sigana mah éta henteu heran pikeun sababaraha anu ngartos kana Algoritma Google Pagerank.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.