Kebangkitan Layar Kadua

tv layar kadua

Kami parantos nyerat ngeunaan masa depan Télévisi Sosial, tapi nyatana layar kadua parantos aya di dieu. Jaba ti nuju pilem, nalika tipi kuring di bumi, kuring sok gaduh laptop, tablet atanapi iPhone kuring anu siap. Layar kadua lumrah pikeun kuring ... sareng éta janten mainstream pikeun saha waé ogé!

Ngarobih Iklan Télévisi sareng Perenah Produk

Kumaha carana ieu ngarobih kumaha urang pasar? Nya pikeun hiji, perusahaan anu Ngaiklan dina televisi kedah ngahijikeun strategi online. Ngawangun kaluar gampang pikeun mendakan halaman badarat anu gampang dikonsumsi dina alat sélulér atanapi tablet penting pisan. Komérsial anjeun henteu kedah ngan saukur gaduh twitter tina ikon Facebook, éta kedahna aya halaman badarat anu ngahaja ditempatkeun di dinya pikeun para pengamat. Kuring panginten nyarankeun jalur / tv dina situs anjeun kalayan halaman anu saé diformat kalayan gampang sareng nganapigasi kalayan font ageung sareng seueur ruang bodas pikeun pangguna pikeun dianggo.

Sareng tong héran kana naon waé anu caket sareng téknologi sidik audio. Aplikasi pikeun alat sélulér atanapi tablet anjeun bakal lami janten anu biasa iraha anjeun nuju nonton acara tipi anu khusus atanapi ditingalikeun komérsial. Bayangkeun aplikasi anu sacara harfiah nyayogikeun anjeun tautan sareng nawiskeun nalika anjeun nonton ... disingkronkeun kana tablet anjeun naha anjeun nonton langsung atanapi niténan acara anu tos dirékam.

Ngarobih kognisi Pamaké sareng Paripolah Wéb

Pikeun perusahaan anu henteu iklan dina tipi, hartosna éta - langkung ti heula - konci pikeun gaduh situs, aplikasi sareng halaman anu dioptimalkeun kalayan mobile anu gampang diaksés anu gampang dipilarian. Kuring yakin layar kadua gaduh pangaruh BESAR dina kognisi pangguna nalika ningali halaman wéb anjeun. Pangguna seueur tugas, perhatian langkung handap. Aturan 2 detik anu lami pikeun ningali halaman wéb sareng ngartos naon perkawis éta sigana ngaleutikan sadetik.

Ngagunakeun aplikasi interaktif sareng publikasi digital pikeun ningkatkeun waktos dina situs sareng interaktivitas penting. Kebangkitan layar kadua bakal teras-teras ngarobih tingkah pangguna ... polah ayeuna!

naékna layar kadua

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.