ProPrompter: Ngadamel Kontak Panon Kalayan Webcam Anjeun

desktop proprompter

Ngahubungan panon penting pisan nalika anjeun nganggo kaméra anjeun. Guy Kawasaki ngabagi kumaha anjeunna nempatkeun kaméra wéb na dina tripod di payuneun monitorna sahingga janten paguneman anu langkung raoseun nalika anjeunna nyarios sareng jalma dina nongkrong. Scott Atwood tina Google chimed di na adzab alat leutik hebat pisan pikeun ngajantenkeun langkung gampang.

desktop proprompterProPrompter Desktop mangrupikeun alat sapertos periskop anu tiasa anjeun pasang dina laptop atanapi monitor desktop anu alihan visi kaméra anjeun ti luhur layar dugi ka tempat anu anjeun pilari. Naha anjeun ngajalankeun aplikasi teleprompter atanapi nyarios dina pidéo, anjeun cukup nempatkeun jandéla dina wates alat.

Ayeuna anjeun tiasa ngarékam pidéo atanapi ngayakeun sési pidéo dimana anjeun damel kontak panon sareng pemirsa!

5 Komentar

  1. 1

    "SeeEye2Eye ... alihan visi kaméra anjeun ti luhur layar ka tempat anjeun pilari."

    Sabenerna, éta saolah-olah eunteung gambar pidéo jalma anu anjeun komunikasi pidéo sareng nampilkeun panempoan eunteung di payuneun kaméra anjeun nyalira. Janten nalika anjeun ningali gambar anu dicerminkeun, pandangan anjeun langkung udagan ka arah kaméra anjeun. Kecuali kuring salah paham. 🙂

  2. 5

    Perusahaan kuring ngadamel pidéo juru bicara (http://www.liveonpage.com). 6 taun kami geus ngalakukeun ieu, kami ngeunaan hijina parusahaan nu ngabejaan klien ngagunakeun presentasi satengah awak. Alesanana nyaéta kontak panon anu dilakukeun. Kami mendakan yén tingkat konvérsi, waktos nonton sareng tingkat mumbul sadayana nunjukkeun yén kontak panon ngajantenkeun bédana. Awak pinuh dasarna gimmick. Hiji-hijina waktos urang ningali head to toe shot nyaéta nalika aya jalma anu meuntas kamar, sareng ku kituna urang teu malire aranjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.