ProPrompter: Ngadamel Kontak Panon Kalayan Webcam Anjeun

desktop proprompter

Ngahubungan panon penting pisan nalika anjeun nganggo kaméra. Guy Kawasaki ngabagi kumaha anjeunna nempatkeun kaméra wéb na dina tripod di payuneun monitorna sahingga janten paguneman anu langkung raoseun nalika anjeunna nyarios sareng jalma dina nongkrong. Scott Atwood tina Google chimed di na adzab alat leutik hebat pisan pikeun ngajantenkeun langkung gampang.

desktop proprompterProPrompter Desktop mangrupikeun alat sapertos periskop anu tiasa anjeun pasang dina laptop atanapi monitor desktop anu alihan visi kaméra anjeun ti luhur layar dugi ka tempat anu anjeun pilari. Naha anjeun ngajalankeun aplikasi teleprompter atanapi nyarios dina pidéo, anjeun cukup nempatkeun jandéla dina wates alat.

Ayeuna anjeun tiasa ngarékam pidéo atanapi ngayakeun sési pidéo dimana anjeun damel kontak panon sareng pemirsa!

5 Komentar

  1. 1

    "SeeEye2Eye… alihan visi kaméra anjeun ti luhur layar dugi ka tempat anu anjeun pilari."

    Sabenerna, katingalina siga éta eunteung gambar pidéo jalma anu anjeun komunikasi-vidéo sareng nampilkeun tampilan eunteung di payuneun kaméra anjeun nyalira. Janten nalika anjeun ningali gambar anu eunteung, pandangan anjeun langkung sasaran pikeun kaméra anjeun. Kacuali kuring salah paham kana hal-hal. 🙂

  2. 5

    Perusahaan kuring ngadamel pidéo pidéo (http://www.liveonpage.com). 6 taun urang ngalakukeun ieu, kami ngeunaan hiji-hijina perusahaan anu nyaritakeun palanggan pikeun nganggo presentasi satengah awak. Alesanna nyaéta kontak mata anu dilakukeun. Kami mendakan yén tingkat konvérsi, waktu nonton sareng tingkat mumbul sadayana ngagambarkeun yén kontak-panon ngajadikeun bédana. Awak sapinuhna dasarna mangrupakeun gimik. Hiji-hijina waktos urang ningali shot to head to toe nyaéta nalika aya batur di peuntas ruangan, sareng ku sabab kitu urang teu maliré.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.