SeeVolution: Heatmaps sareng Real-Time Analytics

heatmap seevolution

Usaha tina sagala ukuran sok dina milarian cara pikeun ningkatkeun halaman wébna sareng ningkatkeun tingkat konvérsi halaman wéb. The TingaliVolusi tulbar nganggo téknologi overlay, anu ngamungkinkeun pangguna ningali halaman wéb analytics tanpa pernah ninggalkeun halaman, nyayogikeun akurat sareng komprehensif analytics sakilas panon.

Téknologi SeeVolution ngabantosan pangguna langsung ningkatkeun halaman wébna ku cara langsung analytics toolbar anu ngatur data paripolah, anu dianalisis sareng dipidangkeun ku cara anu jelas sareng singket. Téknologi heatmap nyayogikeun gambar-gambar visual tina titik-titik panas anu diklik, paripolah ngagulung, gerakan mouse sareng ngaklik aksi langsung.

SeeVolution 3.0 Fitur ieu di handap

  • Situs sareng Halaman Analytics - Alat analitik grafis pikeun klik umum
  • Pencét Heatmap - Tingali bintik-bintik panas sareng bintik-bintik anu maot dimana jalma ngalakukeun sareng henteu pencét
  • Nyukcruk Panon - Tingali gerakan beurit sareng gulung sélulér sareng zum dina kaca
  • saringan - Hasil saringan ku jinis alat, rujukan atanapi géografi
  • Gulung Heatmap - Tingali bentang perhatian pengunjung ku waktos anu dibébaskeun
  • Kaca Top - Arahkeun ka halaman luhur pikeun ningali peta panas na
  • Klik Langsung - Tingali lalu lintas klik real-time ka lokasi jalan pangguna
  • Témpél Crosshair - Nyayogikeun lapisan jero tina analytics dina tempat khusus dina halaman
  • Dashboard pamaké - Nyayogikeun aksés ka laporan sareng waspada, ogé setélan akun pangguna sareng sababaraha aksés domain

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.