Seismik: Dokumén Jualan Dinamis sareng Presentasi

hirup seismik doc

Kami nampi sababaraha pangakuan dinten ayeuna nalika Martech Zone dingaranan a sumber luhur pikeun inpormasi ngeunaan enablement penjualan strategi sareng téknologi ti Seismic. Salami taun kamari, urang parantos ningali inovasi anu luar biasa dina ieu rohangan anu ningkatkeun koordinasi pamasaran sareng penjualan langkung saé tibatan anu kantos aya.

Situs anu nyarankeun kami - langsung ka tukang Forrester, Salesforce jeung LinkedIn - nyaéta Seismik. Seismic parantos ngawangun platform manajemén eusi perusahaan anu nyiptakeun hubungan antara dokumén anjeun sareng sumber inpormasi real-time sapertos SharePoint sareng Salesforce, mastikeun yén sadayana anu aya dina tim penjualan anjeun ngagaduhan anu leres-leres diperyogikeun, nalika aranjeunna meryogikeunana.

Alat-alat pendaptaran penjualan sapertos Seismic tiasa gaduh pangaruh anu signifikan dina kinerja penjualan anjeun, kalayan manpaat anu kaukur:

  • Wawakil Penjualan dina kapal - gancang ngalatih reps anyar sareng ngamimitian kagiatan nyandak kuota lengkep.
  • Efisiensi waktos - rata-rata rep ngan ukur nyéépkeun 35 persén waktosna saleresna ngajual ... ayeuna aranjeunna tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ngajual.
  • Nuluykeun atikan - mastikeun yén reps anjeun langkung terang ngeunaan produk énggal sareng olahtalatah mérek.
  • Pangetahuan konsumén - ngahijikeun sareng parangkat lunak CRM pikeun nyayogikeun wawasan anu penting pikeun akun pelanggan.
  • Akselerasi siklus - nyingetkeun siklus penjualan, anu tiasa dibasajankeun automation pamasaran kana waktos turnaround dina kontrak.
  • Pangiriman eusi - The lynchpin to sales enablement, tiasa nganteurkeun bahan penjualan anu pas dina waktos anu pas dina alat naon waé pikeun mastikeun pangalaman hiji-hiji lumangsung dina cara anu tiasa diulang.

Usaha anu nanem modalkeun pakakas ngajantenkeun penjualan sareng sumber daya sanés pikeun nyepetkeun siklus jual saw a Perbaikan 51 persén dina tingkat konversi timah, Numutkeun ka kelompok panalitian Aberdeen. Ngeunaan 54 persén ningali paningkatan sataun-langkung-taun kuota rapat républik penjualan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.