Kumaha Pilih Perusahaan Pangembangan Aplikasi Mobile Anu Katuhu

pamekaran aplikasi mobile

Dasawarsa ka tukang, sadayana hoyong gaduh sudut alitna nyalira dina Internét kalayan halaman wéb anu khusus. Cara pangguna berinteraksi sareng Internét ngarobah kana alat sélulér, sareng aplikasi mangrupikeun cara penting pikeun sababaraha pasar nangtung pikeun kalibet para pangguna, naekeun pangasilan, sareng ningkatkeun ingetan palanggan.

A Laporan Kinvey dumasar kana survey ngeunaan CIOs sareng Mobile Leaders nimukeun yén pamekaran aplikasi mobile téh mahal, laun, sareng frustasi. 56% pamimpin seluler anu disurvei nyarios butuh 7 bulan dugi ka langkung ti sataun pikeun ngawangun hiji aplikasi. 18% nyarios yén aranjeunna nyéépkeun tina $ 500,000 dugi ka langkung ti $ 1,000,000 per aplikasi, kalayan rata-rata $ 270,000 per aplikasi

Perusahaan pangembangan anu pas tiasa ngadamel atanapi ngarusak kasuksésan hiji aplikasi, anu ngajantenkeun milih anu leres mangrupikeun bagian anu penting dina prosés. Anjeun henteu kedah janten insinyur perangkat lunak pikeun nyandak kaputusan anu dididik ngeunaan perusahaan pangembangan anu paling cocog sareng proyek anjeun. Ieu sababaraha prakték pangsaéna anu anjeun kedah pertimbangkeun nalika pendak sareng panyadia poténsial.

  1. Naha Teguh Perusahaan Anjeun Nganteurkeun Naon Anu Anjeun Kedah?

Perusahaan anu kompeten, berpengalaman ngagaduhan portopolio anu hébat. Malah langkung saé - aranjeunna gaduh portopolio kalayan barang anu aya hubungan sareng ideu aplikasi anjeun nyalira. Portopolio anu saé pikeun anjeun marios parantos dipasihkeun, tapi anjeun bakal kéngingkeun raos langkung kuat pikeun standar desain perusahaan upami anjeun tiasa ningali barang anu sami sareng anu anjeun milari. Misalna, sigana anjeun hoyong aplikasi anu mendakan sapatu pangsaéna pikeun awéwé bisnis. Perusahaan kedah tiasa ningalikeun sababaraha aplikasi anu aya hubunganana boh dina balanja atanapi ecommerce - poin bonus pikeun gaduh pangalaman nganggo balanja sapatu.

Tong hilap yén éta ogé peryogi pangalaman coding pikeun platform anu anjeun badé anggo pikeun ngaluncurkeun aplikasi anjeun. Kaseueuran pamula dimimitian ku ngaluncurkeun aplikasi dina hiji platform teras ngembang ka anu sanésna saatos aranjeunna terang yén aplikasi mangrupikeun juara di toko aplikasi. Candak kaulinan Clash of Clans populér ti Supercell anu parantos ngahasilkeun langkung $ 2.3 milyar dina ngan 6 taun. Kaulinan mimitina dibuka pikeun Apple ios teras dilegakeun ka Android sakali pertandingan janten kasuksésan anu jelas. Prosés ieu ngaminimalkeun jumlah dukungan sareng overhead anu diperyogikeun pikeun ngaluncurkeun gim, sahingga pamekar aplikasi sareng panyipta tiasa pokus kana paningkatan pikeun pangguna na daripada bug teknis sareng perbaikan dina sababaraha platform.

Kaseueuran startup gaduh rencana permainan anu sami, sareng perusahaan pangembangan anjeun kedah gaduh pangalaman anu kuat dina platform target. Firma pangembangan biasana ngagaduhan tim kalayan pangalaman ios sareng Android, tapi pastikeun tim anjeun ahli dina platform target anjeun.

  1. Kolaborasi sareng Komunikasi mangrupakeun Konci Pikeun Suksés

Salaku panyipta aplikasi, anjeun mangrupikeun komponén kritis dina prosés pangwangunan aplikasi. Sababaraha panyipta aplikasi mikir yén aranjeunna tiasa nyerah ideu na ka perusahaan pangembangan, kéngingkeun pembaruan unggal minggu sareng mopohokeun sésana. Nyatana, panyipta kedah berkolaborasi raket sareng perusahaan anu leres pikeun mastikeun yén visi jelas diartikulasikeun ka pangembang.

Kami nganggap diri salaku mitra klien kami, ngabimbing aranjeunna ngalangkungan pangalaman ngembangkeun aplikasi sélulér. Ieu ngandung harti yén kami sanés toko set-it-and-forget-it, ogé; klien kami kedah didaptarkeun pikeun ilubiung dina debat fungsionalitas, kaputusan skala, sareng seueur deui. Kami nginjeumkeun kaahlian urang, tangtosna, tapi klienna kalibet unggal jalan. Mangrupikeun prosés kolaborasi anu leres pikeun saha waé anu ngiringan. Keith Shields, CEO, Designli

 Unggal perusahaan ngagaduhan jalan masing-masing pikeun ngungkulan proyék aplikasi, tapi anu pangsaéna dumuk sareng panyipta, bantosan aranjeunna mindahkeun ideu kana kertas, sareng sacara tuntas dokumén spésifikasi sateuacan coding dimimitian. Kusabab tim pangembangan lengkep pisan pikeun ideu ieu, léngkah ieu leres-leres kritis sareng meryogikeun kolaborasi anu hadé antara dua pihak.

Pamekar anjeun bakal peryogi waktos pikeun ngararancang sareng kode proyék, tapi timna kedah gaduh manajer proyék anu sayogi kanggo ngobrol upami anjeun ngagaduhan patarosan.

Pikirkeun teguh pangwangunan anjeun salaku batur sapagawean sareng bagian tina tim anu ngahirupkeun ideu aplikasi anjeun.

  1. Pangalaman Pamaké Henteu Ngan Sakadar Grafik sareng Tata Letak

Mangtaun-taun, panganteur hiji aplikasi dibungkus ku pangalaman pangguna. Kadua digunakeun silih gentos, tapi kabutuhan pikeun misahkeunana kana aspek desain anu misah sareng nyiptakeun bidang studi anu anyar. Pencipta aplikasi énggal sering ngalaman pangalaman pangguna sareng antarbeungeut pangguna bingung. Antarmuka pangguna mangrupikeun tombol, perenah sareng desain anu berinteraksi sareng pangguna anjeun. Pangalaman pangguna nyaéta gampang digunakeun sareng interaksi intuitif anu ditawarkeun komponén ieu.

Salaku conto, anjeun panginten gaduh tombol anu ngirimkeun inpormasi. Tombol mangrupikeun komponén antarbeungeut pangguna. Naha pangguna ngartos pisan yén tombol ieu dianggo pikeun ngirimkeun inpormasi sareng tiasa gampang dipendakan dina halaman? Ieu mangrupikeun komponén pangalaman pangguna. Pangalaman pangguna paling penting pikeun papacangan pangguna, anu ngadorong pamasangan sareng ingetan pangguna.

Teguh pangwangunan anjeun kedah gaduh fokus anu jelas dina UI (antarbeungeut pangguna) sareng UX (pangalaman pangguna). Aranjeunna kedah gaduh pamahaman anu jelas ngeunaan desain intuitif anu ngabantosan pangguna langkung saé pikeun nganapigasi aplikasi.

Anjeun panginten naroskeun kumaha anjeun terang hal sapertos kitu? Kusabab anjeun ngagaduhan portopolio perusahaan, anjeun tiasa milarian terang kumaha jalanna sareng UX ku ngaunduh aplikasi na langkung saé dina platform anu anjeun hoyong udagan. Android sareng ios ngagaduhan sababaraha desain anu halus, sareng nuansa ieu dipikahartos ku pangguna anu resep. Unduh aplikasi, anggo fiturna, sareng ngavaluasi upami desain na intuitif sareng ngajantenkeun gampang napigasi.

  1. Naon kajadian Nalika Dikirimkeun?

Aya firms anu bakal nyerahkeun kode sumber sareng ngantepkeun ka palanggan pikeun milarian sésana, tapi ieu tiasa dianggo upami panyipta aplikasi ngagaduhan internal, tim pribadi pangembang atanapi ngagaduhan sababaraha jinis pangalaman aplikasi. Pilihan anu langkung saé nyaéta perusahaan anu ngaléngkah anjeun dina prosés tina dokuméntasi aplikasi sareng desain dugi ka nyebarkeun aplikasi. Ninggalkeun palanggan pikeun ngungkulan panyebaran nyalira henteu lengkep ngalengkepan proyék, sareng pamekar kedah aya pikeun nungtun palanggan ngalangkungan prosés na.

Anjeun bakal ngagaduhan rapat akhir dimana produk réngsé dipidangkeun. Sakali anjeun kaluar, waktosna pikeun mindahkeun aplikasi ti lingkungan pangwangunan ka produksi. Anjeun peryogi akun pangembang di toko aplikasi utama, tapi perusahaan anu saé ngabantosan mindahkeun éta.

Unggal toko aplikasi ngagaduhan syarat nyalira, sareng firma pangwangunan anu leres terang sarat ieu ti jero ka luar. Aranjeunna tiasa ngabantosan panyipta pikeun unggah sapertos nyiapkeun gambar pamasaran, ngahijikeun naon waé analytics kode, sareng unggah kode sumber ka lokasi anu leres.

kacindekan

Anjeun panginten kedah wawancara sareng pendak sareng sababaraha firma pangembangan aplikasi sateuacan anjeun mendakan anu leres. Anjeun kedah raoseun sareng perusahaan anu anjeun pilih sareng yakin yén aranjeunna tiasa ngadamel proyek anjeun kalayan profesionalisme sareng dédikasi.

Anjeun ngalakukeun ieu ku naroskeun seueur patarosan - saloba anu anjeun peryogikeun ngeunaan aplikasi anjeun sareng prosés anu aranjeunna anggo pikeun ngalaksanakeun proyék. Anjeun bahkan tiasa ningali ulasan upami aya. Anjeun tiasa angkat lokal atanapi mendakan perusahaan anu online, anu anjeun pikaresep salami padamelan éta ditanganan kalayan épisién sareng diterbitkeun kalayan sakedik repot pikeun palanggan sabisa-bisa.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.