Penjualan Palayanan Diri atanapi Harga Dumasar Nilai - Éta Masih Ngeunaan Pangalaman

kamekaran penjualan

Tadi wengi, kuring ngiringan acara anu dituturkeun ku PactSafe. PactSafe mangrupikeun platform kontrak éléktronik berbasis cloud sareng clickwrap API pikeun Saas sareng eCommerce. Éta mangrupikeun salah sahiji platform SaaS dimana kuring patepung sareng pangadeg nalika anjeunna ngan ukur ningkat sareng ayeuna visi Brian ayeuna janten kanyataan - pikaresepeun pisan.

Panyatur dina acara éta nyaéta Témbal McCorkle ngeunaan kasohor Salesforce dimana anjeunna janten CEO Cloud Marketing Salesforce. Abdi resep damel kanggo Scott di Salesforce, sareng éta mangrupikeun pangalaman diajar anu hadé. Témbal mangrupikeun salah sahiji pamimpin anu teras mendakan jalan pikeun mindahkeun produk sareng perusahaan maju sanaos aya jalan ngahalangan - manusa atanapi téhnologis.

Salah sahiji hal anu ditepikeun ku témbal nalika diskusi nya éta tumpukan téknologi nyusut gancang dina pentingna, sareng pangalaman palanggan nyaeta skyrocketing. Kami ngagaduhan sési breakout dina tabel kami dimana témbal ngabagi carita saatos carita dimana ieu lumangsung sareng klien Salesforce sareng ExactTarget.

Harga Umum ngalawan Harga Dumasar Nilai

Paguneman ngancik kana diskusi ngeunaan harga umum sareng penjualan mandiri ngalawan penjualan kaluar sareng harga dumasar nilai. Saatos damel di SaaS sareng kadua modél, kuring ngabagi pangalaman kuring masing-masing. Kuring ogé ngadorong tabel pikeun ngunduh sareng maca ebook Freshbook's Mike McDerment, Ngarecah Halangan Waktos (éta gratis).

Harga tetep ngabutuhkeun waragad atanapi kauntungan anu penting pikeun ngabangkitkeun pertumbuhan perusahaan. Upami anjeun henteu gaduh margin anu penting, anjeun bakal tumuh sacara organik. Éta panginten henteu kunanaon upami anjeun hoyong ngahaja, pertumbuhan bebas hutang pikeun perusahaan anjeun. Tapi pertumbuhan anu laun disarengan résiko. Dina waktos nalika halangan lebet pikeun milarian solusi anu langkung mirah atanapi ngawangun anjeun nyalira janten kanyataan anu langkung ageung, pasar tiasa ngalangkungan anjeun. Upami anjeun ngajalankeun platform SaaS dinten ayeuna, kamungkinan anjeun kedah mogok nalika beusi na panas. Sakumaha ceuk témbal, anjeun kedah daék ngala irung getih.

Harga dumasar nilai nawiskeun kasempetan pikeun kéngingkeun kauntungan ageung ku ngamungkinkeun nasabah anjeun harga barang sareng jasa anjeun tibatan anjeun harga éta. Harga tetep tiasa janten balapan ka handap upami pesaing muncul - anu sering dilakukeun ku aranjeunna. Harga dumasar nilai tiasa nyayogikeun margina sareng modal anu tiasa anjeun anggo pikeun tumuh. Bedana kana naon sababaraha perusahaan anu masihan lisénsi ExactTarget pikeun perusahaan sanés éta éksponénsial dina waktos-waktos. Nalika aya garis dasar teu aya anu didorong pikeun turun, teu aya lalangit. Janten korporasi global jasa kauangan tiasa mayar langkung seueur per pesen tibatan usaha alit anu didaptarkeun dina dinten terakhir kuartal penjualan.

Industri email mangrupikeun gabungan tina duanana strategi. Pamaén sapertos Mailchimp ngagaduhan modél harga umum, sedengkeun ExactTarget ngagaduhan harga dumasar nilai. Duanana perusahaan ngabeledug dina kamekaran berkat produk anu hébat sareng jasa anu luar biasa - tapi pamustunganana ExactTarget meunang balapan, ngelek pasar perusahaan sareng nuju dibeli ku Salesforce. Keuntungan dumasar nilai sareng pertumbuhan penjualan agrésif ngadorong inpormasi salajengna kana perusahaan - sareng sésana mangrupikeun sajarah.

Amanah sareng Otoritas

Kuring geus dibahas saméméh éta pamasaran online merlukeun duanana kapercayaan jeung otoritas. Dina dongéng Mailchimp vs ExactTarget, duanana diakui ku industri. ExactTarget digawé teuas pikeun meunangkeun pangakuan ngaliwatan laporan industri kawas Gartner na Forrester. Éta ogé padamelan folks anu ngudag RFPs badag, témbal dibagikeun carita dimana maranéhna meunang 5 ti 5 RFPs nu stressed tumuwuhna pausahaan, tapi dimana maranéhanana éta pamustunganana suksés. Salaku ExactTarget meunang konsumén badag, aranjeunna leveraged merek maranéhanana pikeun meunangkeun leuwih merek. Sareng aranjeunna gaduh tim manajemén akun anu spektakuler anu ngawangun hubungan anu dipercaya sareng pamimpin industri.

Dina kasus Mailchimp, aranjeunna ngandelkeun penjualan mandiri, antarbeungeut pangguna anu unggul, mérek anu pikaresepeun, sareng departemen jasa anu responsif. Nyatana, nalika kuring muka urang Highbridge kantor, kuring ngagaduhan kotak kado anu spektakuler ti Mailchimp ngabagjakeun kuring. Kuring henteu nguping nanaon ti ExactTarget (éta sanés kritik, kuring henteu aya dina daptar target). Mailchimp ngupingkeun dina média sosial, mikawanoh kuring salaku pangaruh, sareng terang kuring bakal nyebarkeun aranjeunna.

Mailchimp sareng ExactTarget duanana damel pikeun nyiptakeun pangalaman palanggan anu unik. Téknologi éta henteu penting. Kadua perusahaan ngirim pesen éléktronik. throughput ExactTarget sarta deliverability awal éta badag draws ka parusahaan ti konsumén perusahaan, tapi dina taun-taun panungtungan éta manajemén akun tur kamampuhan pikeun karajinan solusi ampir teu mungkin keur klien global. Aranjeunna ngagaduhan otoritas, teras ngawangun kapercayaan ku ngalaksanakeun padamelan éta.

Timer Diri ngalawan Tim Penjualan

Palayanan mandiri mangrupikeun pangalaman anu lengkep asup sareng meryogikeun mérek anu endah sareng gelombang pasang kasadaran online. Upami anjeun gaduh produk anu saé pisan, anjeun tiasa kéngingkeun pasar. Abdi percanten Slack parantos ngalakukeun ieu. Kusabab urang gaduh kontraktor anu urang damel sareng anu aya di jero sareng luar proyek, kuring kaget pertama kali kuring nampi catetan ti Slack yén aranjeunna ngabalikeun artos ka kuring pikeun pangguna anu henteu acan diparios. Sakumaha tiis na? Hilap aplikasi; Abdi resep pisan kana pangalaman éta. (Henteu kakantun nambihan integrasi giphy anu ngajaga seuri ngalir sadidinten).

Slack ogé parantos nembus perusahaan. Éta sajujurna hal anu urang henteu sering ningali ku platform mandiri. C-Suite sering sesah nembus pamasaran sosial sareng kontén. Upami klien kami hoyong ngajual kana C-Suite, urang biasana ningali kasempetan di-jalma sapertos tuangeun, konperénsi, sareng kasempetan anu sanés. Slack mangrupikeun pengecualian tapi ngagaduhan trifecta tujuan, pangalaman produk anu hébat, harga sareng nilai, sareng ton investasi anu nyiptakeun gelombang PR anu disapu online. Éta kalakuan hésé diturutan.

Tim penjualan ngabogaan mekar. Kami parantos ngabahas penjualan sosial kalayan panjang, sareng anjeun bakal ningali whitepaper kaluar langsung ti kami sareng sababaraha kasempetan pikeun latihan. Jalma kedah émut yén perjalanan palanggan ayeuna parantos ngadorong momen bebeneran ka panto panto perusahaan. Sababaraha pemasar kaliru percanten yén ngajantenkeun tukang jualan urutan. Sabalikna, salesman kedah langkung seukeut sabab unggal prospek parantos ngalaksanakeun panilitian sareng ngan ukur ngahubungi aranjeunna dina akhir siklus mésér. Jualan jalma henteu aya pikeun ngadidik klien; éta sering parantos beres. Tim Penjualan anjeun aya pikeun ngungkulan tantangan anu paling sesah.

Tim penjualan sering mangrupikeun gabungan tina bakat.

  • Tim gaduh jalma penjualan énggal, seger anu ulet sareng henteu nyandak jawaban. Kusabab kuring henteu resep negosiasi, kuring hate aya adu sareng jalma-jalma ieu. Kuring bakal malire telepon sareng emailna sadidinten sabab sering nyarioskeun kuring kana produk atanapi jasa anu kuring henteu kedah. Penjualan ieu tiasa ngajantenkeun saparapat anjeun, tapi antukna éta ngaruksak kana pangalaman mérek anjeun.
  • Bijaksana, pamimpin industri anu ngagaduhan Rolodex pinuh ku palanggan yén aranjeunna tiasa payu deui-deui sabab aranjeunna parantos ngawangun kapercayaan sareng pembeli-pembeli di unggal perusahaan anu aranjeunna damel. Penjual ieu mangrupikeun karesep kuring sabab sadar yén nilai solusi na tiasa dibawa ka kuring, sareng kuring percanten ka aranjeunna harga éta sesuai sareng kabutuhan kuring. Aranjeunna moal résiko ngajual kuring anu kuring henteu butuhkan sabab moal ngalanggar kapercayaan éta. Sareng aranjeunna mangrupikeun sumberdaya jaringan naha aranjeunna tiasa ngical kuring naon atanapi henteu.

pangalaman

Éta sadayana dugi ka pangalaman anu diciptakeun ku bisnis anjeun. Éta tiasa janten pangalaman virtual ngalangkungan produk anu unggul, atanapi éta tiasa janten pangalaman pribadi ngalangkungan SDM anu anjeun ngagaduhan internal. Kaseueuran waktos, produk mandiri peryogi seueur investasi dina pangalaman pangguna, sareng aya sakedik atanapi henteu aya ruang pikeun hanjelu kusabab pangguna anjeun milih anjeun kusabab henteu hayang ngobrol sareng batur.

Sanaos anjeun tiasa ngahémat artos ku ngirangan kakuatan penjualan manusa anjeun, anjeun bakal kedah investasi pisan pikeun nyiptakeun pangalaman anu langkung unggul, ngabina kecap-kecap anu saé, sareng ngajalankeun kasadaran ngalangkungan hubungan masarakat pikeun ngucapkeun kecap éta. Éta henteu mirah. Sareng upami anjeun sacara agrésif harga platform anjeun bersaing di pasar, anjeun panginten henteu cekap kénging kanggo nanem modal dina pamasaran anu diperyogikeun.

Pangalaman produk anu saéstuna tiasa ngungkulan pengeluaran pamasaran, tapi éta grail suci pamasaran produk. Kasempetan, anjeun kedah gaduh margin anu saé pikeun nyandak SDM anu diperyogikeun pikeun ngungkulan kakurangan sareng mastikeun kasuksésan klien anjeun. Harga dumasar nilai tiasa janten pilihan anu langkung saé dina seueur kaayaan.

2 Komentar

  1. 1

    Tulisan anu saé, Doug. Kami resep gaduh anjeun-sareng kuring satuju, kuring ogé nyangka bagian tina éta turun ka pajeulitna harga sareng kahayang pikeun mekar pikeun perusahaan anu ngamimitian hiji cara tapi mungkin gaduh produk anu langkung cocog sareng anu sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.