Perbaikan dina Pelayanan Diri Calakan

Zendesk SelfServicePreviewMed

Upami anjeun sapertos kuring, anjeun nganggap hina urusan pikeun layanan palanggan. Sanés kuring henteu resep ka masarakat - aranjeunna ngalakukeun anu pangsaéna. Tapi langkung sering tibatan henteu, kuring langkung terang ngeunaan masalah anu kuring jalankeun tibatan aranjeunna. Hate kuring cicing dina telepon anu ditunda salami 5 menit, dituturkeun ku sawala salami 15 menit, dituturkeun ku ningkatna sareng langkung ngantosan sareng panjelasan.

Kaseueuran masalah anu kuring béréskeun nyalira, atanapi kuring ngalih kana jaringan kanggo ngabantosan kuring. Layanan palanggan anu pangsaéna, saur kuring, mangrupikeun basis pangetahuan atanapi FAQ anu dioptimalkeun pisan anu kuring tiasa mandiri ku nyalira. Abdi nyéépkeun satengah dinten milari solusina tibatan nyokot telepon sial éta. Sigana batur nyatujuan.

zd milarian palanggan jasa diri inforgraphic

Naha urang ngobrol ngeunaan layanan palanggan dina a Blog pamasaran? Unggal strategi sosial dimimitian ku usaha mandiri anu hébat. Nalika anjeun henteu nyayogikeun alat anu dipilarian ku palanggan, tempat anu mimiti anu aranjeunna wadul nyaéta online. Éta obrolan négatip tiasa ngalelepkeun anu pangsaéna tina kampanye pamasaran!

Gambar aslina dipasang dina Zengage, Blog Zendesk

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.