Mouse Selfie: Kéngingkeun Prop Poto Selfie pikeun Usaha atanapi Acara Anjeun

mitch mouse selfie

Sobat dalit kuring, Nagreg Cross, ngagaduhan ide pikeun ngaluncurkeun perusahaan sareng produk énggal. Anjeunna ngempelkeun anggota tim Ben Palang sareng Jessy Steele, nyandak spidol garing-garing sareng ngamimitian nami bodas anu tiasa dipasihan nami. Urang sadayana resep ngagorowok, Sébat Keju! janten Mitch Mouse Selfie lahir.

Kirim dina desain, nyatujuan mockup, sareng anjeun tiasa kéngingkeunana Mouse Selfie pikeun $ 60 kalayan bebas momotan.

Ayeuna palanggan atanapi pamiarsa anjeun tiasa kéngingkeun selfie hébat anu ngamajukeun mérek anjeun nganggo prop poto awét. Éta pikaresepeun, éta moal tiasa langkung gampang dianggo, sareng éta tiasa nyayogikeun seueur ton paparan ngalangkungan Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest atanapi jaringan média sosial bagi-bagi poto sanés. Parios Selfie Mouse urang Instagram pikeun ningali sadaya cara hébat palanggan na nganggo Mouse Selfie!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.