Eventbrite + Teespring: Ngajual Kaos Kalayan Tiket Anjeun

tees Spring eventbrite

Kami ngoperasikeun taunan festival musik sareng téknologi di Indianapolis unggal taun. Éta mangrupikeun acara anu saé pisan dimana urang nyandak band-band régional sareng liburan sapoé pikeun ngagungkeun kamekaran régional ogé ngasilkeun artos kanggo Leukemia & Lymphoma Society.

Agénsi kami mangrupikeun sponsor konci acara éta, teras kami biasana kéngingkeun perusahaan sanés kanggo nutupan biaya tambahan. Hanjakalna, sanaos, dana sponsor biasana datang dina menit-menit terakhir… henteu nyéépkeun waktos pikeun teuing perencanaan!

Hatur nuhun pikeun téknologi, sanaos! Taun payun, urang bakal mindahkeun perencanaan acara sakedik sareng nyandak langkung kendali. Hiji ide anu saé anu pasti urang bakal terapkeun nyaéta kasempetan pikeun ngagabungkeun penjualan tikét urang sareng kaos acara. Eventbrite jeung Teespring gaduh setelan ngan sistem. Ngan nambihan Tees Spring App kana acara anjeun sareng nyetél kaos oblong.

Kemitraan Eventbrite sareng Teespring ngamungkinkeun anjeun gancang unggah karya seni kana dagangan, atur harga anjeun, sareng langsung ngadamel halaman online dimana para hadirin sareng penggemar tiasa mésér. Barang dagangan anjeun teras diwanohkeun dina halaman acara anjeun.

Iraha anjeun hoyong kampanye anjeun bérés, Teespring bakal nyetak, ngarangkep sareng nganteurkeun sadaya pesenan ka pembeli anjeun di panjuru dunya. Kalibet sareng pamiarsa anjeun sareng cobian!

Panyingkepan: Éta milik urang Program Rujukan Eventbrite link.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.