SellerSmile: Naha Anjeun Kudu Outsource Tim Rojongan Ecommerce Anjeun

SellerSmile Outsource Rojongan Palanggan pikeun Ecommerce

Nalika pandémik nyerang sareng pangecér ditutup, éta henteu ngan ukur mangaruhan toko ritel. Éta mangaruhan sadaya ranté pasokan anu nyayogikeun para pangecér ogé. Abdi firma konsultan transformasi digital damel sareng produsén ayeuna pikeun ngabantosan aranjeunna dina ngawangun tumpukan Ecommerce sareng Martech pikeun ngadukung a bisnis dropshipping langsung-ka-konsumen. Éta mangrupikeun proyék anu nangtang sabab kami parantos tiasa damel sadayana tina panalungtikan merek sareng kreasi, dugi ka integrasi logistik.

Pikeun merek anyar asup kana industri ieu henteu gampang. Kami parantos naroskeun aranjeunna yén aranjeunna kedah gaduh sababaraha strategi unggulan:

  • produk - ieu mangrupikeun pembedana saprak aranjeunna ngarancang sareng manufaktur fashion salami mangpuluh-puluh taun. Aranjeunna parantos terang naon anu dijual ogé garis produk salajengna anu kedah dileupaskeun.
  • Garapan pamaké - kami terang yén palaksanaan e-commercena kedah anu pangsaéna, janten kami parantos nyebarkeun situs éta Shopify Ditambah sarta garapan a well-dirojong na téma Shopify dioptimalkeun pikeun digawé ti.
  • Pengiriman barang jeung mulang - bebas pengiriman barang anu hébat, tapi ngabogaan kantong balik siap-dijieun pikeun hiji item nu peryogi balik mangrupa kritik.
  • Palayanan palanggan - Panungtungan, tapi teu saeutik, gaduh tim dukungan pikeun ngawas email, telepon, sareng média sosial pikeun ngajantenkeun hal-hal anu leres pikeun palanggan bakal kritis.

Klién ieu henteu ngagaduhan merek anu mapan, janten unggal strategi ieu kedah diluncurkeun dina waktos anu sami. Éta saderhana pisan pikeun produk, pangalaman, sareng pengiriman… tapi kumaha anjeun ngaluncurkeun tim layanan palanggan? Nya, anjeun kedah jujur ​​​​outsourcena.

Naha Ngarojong Outsourced?

Tim dukungan outsourced gaduh jumlah pangalaman anu luar biasa anu bakal nambihan nilai pikeun merek anjeun. Mangpaat outsourcing tim anjeun diantarana:

  • Ngurangan biaya nyewa karyawan atanapi tim VAs. Harga anu fleksibel sareng disesuaikan khusus. Taya kawajiban, euweuh waragad disumputkeun.
  • Sinyalna bébas hariwang tujuh dinten per minggu. Aksés ka tim scalable para ahli layanan palanggan tanpa kudu nyewa, ngalatih jeung ngatur.
  • Tumuwuh penjualan anjeun kalayan strategi pangalaman palanggan anu komprehensif anu diinformasikeun ku data tina eupan balik palanggan.
  • Konsumén anjeun bakal nampi pangalaman balanja online pangsaéna tina tim multibasa kalayan tata basa anu luar biasa sareng waktos réspon anu gancang.

Jasa SellerSmile

SellerSmile mangrupakeun pamimpin dina industri rojongan ecommerce outsourced. Aranjeunna ngadukung nyaéta Mitra Shopify sareng ogé ngadukung pasar kalebet Amazon, Overstock, Etsy, Ebay, Sears, Walmart, sareng Newegg. Pangrojong primér ngawengku:

  • email Rojongan - Naha kabutuhan liputan anjeun 7 dinten saminggu, akhir minggu atanapi liburan, SellerSmile nyayogikeun dukungan ka konsumén anjeun dina sadaya pasar e-commerce sareng toko wéb.
  • Manajemén reputasi - Ulasan sareng koméntar umum anu négatip mangrupikeun bagian normal tina usaha online tapi koméntar kritis anu teu dihaja tiasa nyebarkeun gancang. Ladenan manajemén reputasi aranjeunna mastikeun eupan balik merek anjeun diurus.
  • Live Chat Rojongan - Nawiskeun dukungan obrolan langsung pikeun pangunjung halaman wéb anjeun mangrupikeun kaunggulan kompetitif utama anu ngajambatan jurang sareng ngawangun kapercayaan antara anjeun sareng pamiarsa anjeun ngalangkungan bantosan gancang sareng efisien ti para ahli jasa.

Sajaba ti, SmellerSmile ogé bisa nyadiakeun:

  • Ngalaporkeun jeung Konsultasi - Pelaporan bulanan khusus sareng telepon strategi périodik sareng manajer akun anjeun pikeun marios sorotan, takeaways, sareng wawasan anu tiasa dilaksanakeun.
  • Konsultasi Layanan Pelanggan - Pilari ningkatkeun tim dukungan anjeun? SellerSmile kolaborasi pikeun marios setelan, dokuméntasi sareng kawijakan anu tos aya sareng ngarancang rencana pikeun suksés.
  • Dukungan Média Sosial - Manajemén komunitas pikeun nyayogikeun para pembeli pangalaman anu lancar dina Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sareng seueur deui.
  • Manajemén FAQ - Ngagampangkeun milarian jawaban anu pas pikeun Patarosan anu Sering Ditaroskeun gancang. Basis pangaweruh umum pikeun diri anjeun nyaéta dimana para nasabah bakal mimiti milarian bantosan anu diperyogikeun.
  • Ngalaporkeun Review - SellerSmile tiasa sacara manual ngagolongkeun ulasan produk anjeun unggal dinten pikeun nembongkeun kasempetan konci pikeun iterasi produk sareng basis pangaweruh tambihan.

Upami anjeun hoyong ngaluncurkeun dukungan palanggan pikeun ngajalankeun pangalaman palanggan anu langkung saé sareng langkung seueur penjualan:

Coba SellerSmile Gratis salami 7 Dinten

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kami pikeun SellerSmile dina artikel ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.