Sellfy: Bangun Usaha E-commerce Anjeun Ngajual Produk atanapi Langganan Dina Menit

Platform Ecommerce Sellfy pikeun Produk, Produk Digital, atanapi Langganan

Jual mangrupikeun solusi eCommerce anu gampang dianggo pikeun panyipta anu hoyong ngajual produk digital sareng fisik ogé langganan sareng citak-on-demand - sadayana tina hiji toko. Naha éta eBook, musik, video, kursus, barang dagangan, hiasan bumi, grafik, atanapi jinis bisnis anu sanés.

  • Mimitian gampang - Jieun toko dina sababaraha klik. Asupkeun, tambahkeun produk anjeun, kustomisasi toko anjeun sareng anjeun langsung.
  • Tumuwuh badag - Anggo fitur pamasaran anu diwangun pikeun ningkatkeun penjualan sareng bisnis anjeun. Naha anjeun peryogi diskon, penjualan produk, atanapi jasa email, Sellfy parantos nutupan anjeun.
  • Ngajual dimana waé - Jangkau pamiarsa anjeun sareng ngajual langsung dina média sosial, halaman wéb anjeun atanapi dimana waé kalayan toko khusus.

Jual panyipta tiasa nyambungkeun tokona ka situs wéb anu tos aya, nganggo tokona salaku domain utama, atanapi ngajalankeun lalu lintas ti saluran sanés kalayan pikaresepeun. Mésér ayeuna tombol jeung pilihan embed séjén. Jual ogé hadir kalawan impressive diwangun-di parabot pamasaran (email marketing, kupon, diskon, cart abandonment, upselling) jeung analytics. Tambih Deui, anjeun tiasa nyambung sareng 2000+ aplikasi pihak katilu nganggo Zapier.

ngajadikeun What Jual béda nyaéta yén urang museurkeun kana kesederhanaan. Anjeun sacara harfiah tiasa ngawangun toko anu fungsina sapinuhna kirang ti 5 menit. Anjeun bakal manggihan Jual cocok lamun anjeun jalma anu kacida hargana betah pamakean jeung teu hayang méakkeun waktu diajar.

Jual nawarkeun rencana bébas pikeun ngajual print-on-demand jeung produk fisik. Sareng sadaya rencana henteu aya biaya transaksi. Aya tilu rencana tambahan anu sayogi: Starter, Business, sareng Premium. Rencana ieu gaduh harga taunan atanapi bulanan tetep-teu aya biaya disumputkeun atanapi biaya transaksi.

Mimitian Uji Coba Gratis Sellfy Anjeun

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina Jual sareng kuring nganggo tautan afiliasi kuring sapanjang tulisan ieu.