Waktosna pikeun Masangkeun Perang Anjeun

nyanghareupan perang

Aya bédana antara jalma anu jualan sareng anu langkung caket. Kuring yakin kuring hébat tukang dagang, tapi dahsyat ngadeukeutan. Kuring terang kuring parantos ngical seueur aktipitas ageung, tapi kuring sanés jalmi anu ngadorong mangsi (panandatanganan kontrak). Kuring henteu resep ngadorong ukuran kontrak atanapi nerapkeun tekanan pikeun prospék asup langkung tiheula. Untungna, kuring dikurilingan ku bakat dina damel kuring anu resep kana kasempetan éta.

Panutup kami tiasa gancang mikawanoh kasempetan sareng klién, manpaat aplikasi kami, sareng nerapkeun tekanan anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan jual. Éta sigana siga manipulasi - Abdi satuju upami kuring henteu ngira yén urang leres-leres ngarobah kasuksésan klien kami.

Kami parantos ngaidentipikasi yén langkung ageung papacangan sareng gancang urang mimitian, langkung gancang pangunjung investasi pikeun klien kami - janten kami duaan senang dina jangka panjang. Kami ogé parantos ngaidentipikasi anu sabalikna - konsumén anu langkung alit peryogi pang perhatosan sareng hasilna ulah gancang-gancang. Klién ageung tiasa ningali nilaina dina sababaraha minggu, klién alit panginten tiasa mangbulan-bulan.

Kalayan beurat resesi sapinuhna, kami ditantang sareng perusahaan anu gaduh dolar pikeun nutup taun, tapi leres-leres kedah dipaksa pikeun percanten ka kami ku investasi aranjeunna. Perusahaan langkung resep henteu méakkeun pisan sareng résiko henteu aya pertumbuhan tibatan nyéépkeun artos ku kamungkinan kaleungitannana.

Ieu nalika anjeun peryogi a ngadeukeutan. Langkung caket henteu harga rendang pikeun meunangkeun jual, aranjeunna nempatkeun kana nyanghareupan perang sareng tangtangan prospek pikeun nutup penjualan.

Minggu ayeuna kuring ningali dina aksi. Kami parantos damel sareng prospek anu leres-leres nguntungkeun tina platform blogging kami, tapi aranjeunna parantos nyeret suku nalika nandatanganan. Ukuran kontrak mangrupikeun bagian tina anggaran umumna janten teu janten masalah. Panghasilan investasi bakal sababaraha kali langkung seueur tibatan usaha sanésna.

Urang caket nempatkeun na nyanghareupan perang sareng angkat perang. Anjeunna nalungtik strategi aranjeunna ayeuna sareng ngingetkeun prospek yén aranjeunna parantos parantos nanem modal seueur waktos sareng tanaga kana strategi anu henteu ngahasilkeun hasil ... nada… sareng kami anu ngabédakeun. The caket caket paguneman sareng patarosan anu leres, "Naha anjeun badé neraskeun strategi anu gagal, atanapi investasi dina strategi anu unggul sareng kami?". Tutup!

Hurungna karasa, tapi ieu waktos-waktos sesah. Perusahaan parantos ngirangan anggaran taun 2008 ayeuna janten anjeun tiasa ditempatan yén penjualan badé sumping sareng resesi henteu masalah.

Dina 2009, langkung saé anjeun nyanghareupan perang anjeun sabab anjeun kedah merjuangkeun dolar anggaran anu bahkan teu aya! Pastikeun anjeun nyéwa pacilingan - sanés jalma penjualan - sareng anjeun tiasa kaluar henteu cilaka. Bakat ti staf penjualan urang mangrupikeun bagian ageung tina naon anu ngadorong pertumbuhan catetan urang ayeuna sareng bakal nyayogikeun pertumbuhan terus di 2009.

6 Komentar

  1. 1
    • 2

      Awak waja moal ngabantosan nutup penjualan, SBM! Abdi henteu hoyong prospek kasieunan atanapi diintimidasi. Sieun mangrupikeun émosi anu lumpuh - utamina pikeun bisnis.

      Sabalikna, kuring hoyong aranjeunna diyakinkeun. Masalah anu urang tingali ku ékonomi ieu nyaéta usaha nahan - sanajan éta pikeun kapentingan anu paling dipikaresep pikeun maju. Jualan kedah merjuangkeun kasieun éta.

      Hatur-nuhun parantos nambihan paguneman.

  2. 3

    Aduh saé pisan nguping aya anu nyarios ngeunaan bisnis di dunya REAL. Anu kuring nguping nyaéta Twitter ieu, sareng FriendFeed éta, sareng pamasaran via halaman wéb média sosial. Pasihan kuring istirahat, kaseueuran pamilik bisnis sibuk teuing ka Twitter, sabab perusahaan anu gaduh produk pikeun dijual, anjeun kedah ngartos prosés penjualan ti hiji tungtung ka ujung anu sanésna, sareng éta kalebet nutup, sareng nutup mangrupikeun seni, dimana anjeun moal tiasa sieun. Émut, anu paling parah anu tiasa aranjeunna sebutkeun henteu, sareng éta ngan hiji deui teu caket ka YA !!!!

    Preston Ehrler

  3. 5

    Patarosan kuring ka sadaya guru pamasaran anu kalebet Seth Godin nyaéta naon anu tiasa dilakukeun pikeun memasarkan produk anjeun anu bakal ngahontal usaha lokal alit dugi ka ukuran tengah? Ayeuna, hayu atuh masihan anjeun sakedik tukang ngeunaan kuring, kuring kantos damel di Industri Jasa Keuangan sakitar 17 taun di NYC. Pakasaban kuring khususna pikeun ngumpulkeun artos sareng ngatur éta. Kuring ngumpulkeun jutaan anu dikelola ngalangkungan dua jalan: Hosting seminar pikeun investor individu, sareng éksékutip anu nelepon perusahaan-perusahaan anu didagangkeun sacara umum. Akun pangageungna mah 45 mil… teu aya guyonan. Ayeuna, kuring gaduh perusahaan desain wéb anu ngarancang situs anu hargana sakitar $ 3,000 atanapi langkung. Naon anu janten naséhat anu ngamungkinkeun kuring pendak sareng nutup langkung seueur anu gaduh usaha? Kuring parantos nyobian mayar per klik, henteu kapake. Jaringan média sosial ... leres leres, éta anu kuring nyebat G ka G (Guru ka Guru). Nelepon tiis parantos ngiringan ampir sadaya palanggan kuring, kecuali ukur lisan. Pasihan abdi sipit énggal sareng énggal….

  4. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.