Ngarojong sponsor tanpa Ngajual Jiwa Anjeun

malaikat setan

tanpa sponsorships, urang moal gaduh seueur blog. Éta hartosna anjeun nguntungkeun tina sponsor urang ogé! Kalayan waragad sponsor, urang tiasa neraskeun ningkatkeun desain situs, ngagulung versi seluler sareng tablet, gaduh podcast anu mantep sareng teras damel dina fitur-fitur énggal - sapertos ngarobih program email sareng ngawangun aplikasi mobile anyar. Investasi éta, tangtosna, ogé ngabantosan sponsor urang nalika urang terus tumuh sareng makmur.

Investasi mayar. Kami gaduh langkung seueur sponsor ayeuna sareng kami parantos ngalebetkeun blog sacara substansial. AdAge ayeuna pangkat urang ka-79 di dunya nalika ngeunaan blog pamasaran… henteu teuing lusuh sareng naékkeun 100 posisi dina sataun kamari! Sareng aya seueur blog dina daptar éta anu henteu leres-leres museur kana pamasaran janten kami leres-leres bangga kana prestasi éta.

Sponsor, jauh, ogé mangrupikeun padamel anu paling lumayan anu urang lakukeun dugi ka ayeuna. Sedengkeun iklan nyayogikeun ratusan dolar, sponsor ngagaduhan rébuan. Sanés padamelan sanés. Sponsor kami ngagaduhan seueur perawatan anu lembut sareng asih. Tina desain infographic, konsultasi pamasaran, nyebatkeun dina presentasi sareng unduhan kami, sareng dimana waé ogé kami tiasa ngagem produk sareng jasa na ... kami lakukeun. Sareng kami henteu kantos kéngingkeun sponsor anu bentrok. Sakali aya anu mensponsori kategori, aranjeunna gaduh sponsor éta salami aranjeunna hoyong.

Sanaos kami fokus kana mastikeun kasuksésan sponsor kami, kami henteu ngajual jiwa kami.
malaikat setan

Pamiarsa blog urang resep, kipas sareng nuturkeun sabab kami parantos ngawangun kapercayaan sareng wibawa dina rohangan pamasaran. Éta hartosna yén, nalika kami hoyong mastikeun kasuksésan sponsor kami, urang kedah ati-ati pisan kana sababaraha hal:

  1. Urang kedah sok nyilakakeun yén aya hubungan anu mayar sareng sponsor kami. Kami damel pikeun mastikeun unggal nyebut aya kecap "klién" dina éta ... mastikeun yén pemirsa terang yén aranjeunna klien.
  2. Urang kedah ati-ati ngeunaan sponsor anu urang gaduh. Kami parantos ati-ati pisan henteu nawiskeun sponsor pikeun perusahaan sareng prakték dipertanyakan, produk atanapi jasa.
  3. Urang kedah tetep ngajual agnostik nalika ngeunaan ngalaporkeun inpormasi industri anu pantes. Upami pesaing sponsor urang ngaluncurkeun fitur anu luar biasa, urang kedah ngantepkeun pemirsa urang terang.

Upami urang résiko salah sahiji hal ieu, urang résiko kaleungitan kapercayaan sareng otoritas anu diperyogikeun dasawarsa pikeun ngawangun. Sareng upami urang kaleungitan kapercayaan sareng otoritas éta, urang bakal leungiteun pemirsa. Sareng upami urang kaleungitan pamirsa éta, urang bakal kaleungitan sponsor! Kuring teu ngagaduhan masalah ngajelaskeun ka sponsor naha kuring ngabagi inpormasi ngeunaan produk atanapi jasa anu pantes dilaporkeun.

Anyar-anyar ieu, kuring nuju nyarios ka blogger tamu blog industri utama anu henteu bakal nyebarkeun postingan blog na kusabab bentrok sareng sponsorna. Abdi henteu maca blog éta deui. Salami éta dijalankeun ku blogger anu nolak postingan éta, kuring moal kantos maca deui. Aranjeunna kaleungitan naon anu paling penting pikeun kuring ... kapercayaan sareng otoritas anu kuring anggap aranjeunna. Hiji mogok, aranjeunna kaluar.

Entong pernah ngajual jiwa anjeun pikeun sponsor!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.