Selz Plugin: Ngarobih Tulisan Blog sareng Pembaruan Sosial kana Penjualan

selz wordpress

Selz mangrupikeun kamajuan anu saé dina ecommerce, nyayogikeun antarbeungeut pangguna anu bersih sareng saderhana pikeun ngajual barang (unduhan fisik atanapi digital) dina sosial atanapi ngalangkungan situs anjeun atanapi blog.

Lebetkeun tina paltform aranjeunna dilakukeun ngalangkungan a widget or tombol mésér. Nalika dipencet, pangguna dibawa ka situs anu aman sareng tiasa ngaunduh atanapi mesen produk anu dipénta. Henteu kedah pikeun integrasi pamayaran anu rumit, masang sertipikat anu aman, atanapi masang platform e-commerce.

Ayeuna Selz parantos ngaluncurkeun a WordPress Ecommerce Plugin anu matak ngamudahkeun pikeun monetisasi blog atanapi situs WordPress anjeun.

Kalayan Selz, teu aya biaya bulanan, teu aya biaya disumputkeun pikeun "penyuluhan" - ngan ukur biaya datar per penjualan. Ngajual unduhan digital tina situs WordPress ogé saderhana. Selz bakal host file anjeun gratis sareng otomatis bakal nganteurkeun ebook, PDFs, video atanapi file anjeun nalika aya anu mésér.

Fitur tambahan tina Selz:

  • Toko online - Toko anjeun nyalira, teu aya halaman wéb, teu aya biaya, teu aya konfigurasi.
  • toko Facebook - Tambihkeun toko énggal anjeun kana halaman Facebook anjeun. Hayu fans anjeun balanja langsung dina Facebook.
  • Sababaraha jaringan - Pasangkeun kana profil Facebook anjeun, halaman Facebook, Twitter, Pinterest, atanapi blog ti hiji tempat.
  • Unduh atanapi Pangiriman - Tautan unduh anu aman pikeun barang digital. Pilihan pangiriman pikeun fisik.
  • Statistik sosial - Tingali dina pandangan ti mana penjualan anjeun datang.
  • Multi mata uang - Ngolah transaksi di langkung ti 190 mata uang, dibayar dina sadaya mata uang utama; AUD, USD, EUR, GBP, jsb.

selz-konsumén

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.