5 Buktina Waktos Kirim Email Otomatis Anjeun

email otomatis

Kami pisan penggemar email otomatis. Perusahaan henteu sering ngagaduhan sumberdaya pikeun némpél unggal prospek atanapi palanggan sacara sering, janten email otomatis tiasa gaduh pangaruh dramatis kana kamampuan anjeun pikeun komunikasi sareng piara duanana ngarah sareng konsumén. Emma parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun narik infographic ieu di luhur 5 email otomatis paling épéktip pikeun dikirim.

Upami anjeun dina gim pamasaran, anjeun parantos terang yén otomatisasi mangrupikeun konci pikeun ngahontal pemirsa anu pas dina waktos anu pas. Tapi naha anjeun terang anu surélék otomatis anu bakal kéngingkeun anjeun anu paling penting pikeun pamasaran anjeun?

Iraha sareng Naha Ngirim Email Otomatis

  1. Wilujeng sumping Email nyaéta 86% langkung épéktip tibatan buletin email standar.
  2. Ngasuh Surélék ngahasilkeun 47% pameseran langkung ageung tibatan lead anu henteu dipupuk.
  3. Hatur nuhun Email ngahasilkeun pendapatan 13 kali langkung ageung tibatan mail promosi.
  4. Surélék Ulang Tahun angkat tingkat konvérsi 60% dibanding mailings anu sanés kalayan tawaran anu sami.
  5. Email Dursasana ulang drive langkung Dursasana, 45% panarima maca pesen salajengna.

Sanaos seueur jalma percanten seueur teuing komunikasi email tiasa négatip mangaruhan usaha pamasaran anjeun, pesen otomatis sapertos kieu biasana henteu disetél dina seueur. Éta tiasa ngirangan kasempetan anjeun kana masalah pasualan. Sareng kumargi aranjeunna dipersonalisasi sareng tepat waktos, aranjeunna tiasa ningkatkeun papacangan sacara signifikan. Éta hartosna langkung seueur muka, tingkat klik-liwat anu hadé sareng konvérsi.

Kirim Email Otomatis

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.