Kirim Email Ngalangkungan SMTP Dina WordPress Kalayan Microsoft 365, Live, Outlook, atanapi Hotmail

Microsoft Office 365 SMTP WordPress

Lamun nuju ngajalankeun WordPress salaku sistem manajemén eusi anjeun, sistem biasana dikonfigurasi pikeun nyorong pesen email (sapertos pesen sistem, panginget kata sandi, sareng sajabana) ngalangkungan host anjeun. Nanging, ieu sanés solusi anu disarankan ku sababaraha alesan:

  • Sababaraha host leres-leres meungpeuk kamampuan ngirim email kaluar tina server ngarah henteu janten target pikeun peretas nambihan malware anu ngirim email.
  • Email anu asalna tina server anjeun biasana henteu dioténtikasi sareng disahkeun ngalangkungan metode auténtikasi pangiriman email sapertos SPF or DKIM. Éta hartosna email ieu tiasa waé dialungkeun langsung kana folder sampah.
  • Anjeun teu ngagaduhan rékor sadaya email kaluar anu kadorong tina sérver anjeun. Ku ngirim aranjeunna via Anjeun Microsoft 365, Live, melong, atawa Hotmail akun, anjeun bakal ngagaduhan sadayana dina folder anu anjeun kirim - sahingga anjeun tiasa marios pesen naon anu dikirim ku situs anjeun.

Solusi na, tangtosna, masang plugin SMTP anu ngirim email anjeun kaluar tina akun Microsoft anjeun sanés ngan ukur didorong tina sérver anjeun. Salaku tambahan, Abdi nyarankeun anjeun nyetél a misahkeun akun pangguna Microsoft ngan ukur pikeun komunikasi ieu. Ku cara ieu, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngareset kecap konci anu bakal nganonaktifkeun kamampuan ngirim.

Hoyong nyetél Gmail Sabalikna? Klik di dieu

Gampang WP SMTP WordPress Plugin

Dina daptar kami tina plugins WordPress pangsaéna, urang daptar di Gampang WP SMTP plugin salaku solusi pikeun ngahubungkeun situs WordPress anjeun ka server SMTP pikeun ngaoténtikasi sareng ngirim email kaluar. Éta saderhana dianggo bahkan kalebet tab uji nyalira pikeun ngirim email!

Setélan pikeun Microsoft lumayan saderhana:

  • SMTP: smtp.office365.com
  • Meryogikeun SSL: Leres
  • Meryogikeun TLS: Leres
  • Meryogikeun Auténtikasi: Leres
  • Palabuhan pikeun SSL: 587

Kieu carana kumaha milari salah saurang klién kuring, Royal Spa (Abdi henteu ningalikeun lapangan pikeun nami pangguna sareng kecap akses):

setélan microsoft smtp wordpress

Kirim Email Tés Nganggo plugin WP SMTP Gampang

Témpél kecap konci anu dihasilkeun Mudah WP SMTP sareng éta bakal ngoténtikasi leres. Nguji email, sareng anjeun bakal ningali yén éta dikirim:

email uji ngirim smtp wordpress

Ayeuna anjeun tiasa lebet kana akun Microsoft anjeun, angkat ka folder Sent, sareng tingali yén pesen anjeun dikirim!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.