Surélék henteu ngaliwat? Tambahkeun catetan SPF!

Abdi nembé hijrah email perusahaan kuring ka Google Aplikasi. Sajauh ieu, urang leres-leres resep kana kabébasan anu disayogikeun ku urang. Sateuacan aya di Google, urang biasana kedah nempatkeun pamundut pikeun parobihan naon waé, tambihan daptar, sareng sajabana Ayeuna urang tiasa ngatasi éta sadayana ngalangkungan panganteur saderhana Google.

Hiji kakurangan anu urang perhatoskeun, nyaéta sababaraha email ti urang sistem henteu leres-leres nyieun us. Kuring ngalakukeun sababaraha bacaan dina naséhat Google pikeun Pangirim email ageung sareng gancang damel. Kami gaduh email anu kaluar tina 2 aplikasi anu kami host, aplikasi sanés anu batur host salaku tambahan kana Panyayogi Layanan Email.

Hiji-hijina pamikiran kuring nyaéta Google sacara acak ngahalangan sababaraha email sabab éta henteu tiasa ngesahkeun anu ngirim ngalangkungan hiji Rékaman SPF. Singketna, SPF mangrupikeun metode dimana anjeun ngadaptar sadaya domain, alamat IP, sareng sajabana anu anjeun kirimkeun email kaluar tina catetan domain. Hal ieu ngamungkinkeun ISP naon waé pikeun milarian rékaman anjeun sareng lereskeun yén email asalna tina sumber anu pas.

Mangrupikeun ideu anu saé - sareng kuring henteu yakin naha éta sanés metodeu mainstream boh emailer ageung sareng sistem blok spam. Anjeun bakal nyangka yén unggal registrar domain bakal janten titik ngawangun wizard kana éta pikeun saha waé daptar sumber email anu bakal aranjeunna kirim. Sadayana kedah nganggo sareng verifikasi nganggo SPF! Ieu hiji tulisan anu jero ngeunaan SPF sareng kaunggulanana, salah sahijina mangrupikeun kamampuan ngajaga domain anjeun tina daptar hideung ku spammers sok janten anjeun.

Tip: Anjeun tiasa verifikasi rékaman SPF anjeun jam 250an.

Pikeun nyerat rékaman SPF anjeun, anjeun ngan ukur kedah dugi ka ieu SPF Wizard, alat online pikeun ngabantosan anjeun nyerat rékaman pikeun anjeun. Maka anjeun ngan saukur nyalin sareng nempelkeun kana Registrasi Domain anjeun. Kami nuju ngamutahirkeun rékaman nalika nyerat tulisan ieu!
spam3
Salajengna dina daptar kuring nyaéta nalungtik Konci Domain. Kami nyandak undak besar ka hareup nalika kami whitelist sareng AOL taun kamari. Kuring boga perasaan perang moal pernah lirén! Goréng teuing éta sabenerna Perusahaan anu kawéntar anu kedah ngaluncatan sadaya gelangan SPAM masih!

2 Komentar

  1. 1

    Masalah sareng SPF sareng ID Pangirim dasarna nyaéta ngarecah kiriman email. DomainKeys (sareng standar anu ayeuna disebut DKIM) mangrupikeun gelombang masa depan, sajauh seueur jalma prihatin; kumaha oge, eta leuwih hese nyebarkeun jeung sangkan méré konfirmasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.