Sendgine: Atur Karéta anjeun Kapikiran

logo sendgine

Upami anjeun kajebak di gunung email sapertos kuring, panginten tiasa aya harepan. Sendgine ngagabungkeun gampang-of-panggunaan anu kami ngarepkeun tina email sareng kamampuan organisasi anu dipopulerkeun ku sistem manajemen proyek, nyayogikeun pangguna nganggo platform basis wéb anu ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun kolaborasi kana kahontal.

Sendgine

Daripada ngatur proyek, Sendgine ngenalkeun Karéta Panginten, dimana file, pesen, acara sareng to-dos ngalir babarengan nuju tujuan anu khusus. Platform ngamungkinkeun pangguna nyandak file ageung ka sareng ti aplikasi awan sanés sapertos Dropbox sareng Facebook kalayan gampang.

Dina unggal Train, pangguna tiasa nyingkirkeun diri tina paguneman, mareuman bewara email sareng seluler kalayan fitur bisu, atanapi sasaran bewara pesen ka jalma khusus anu gaduh fitur anu sepi, dina tungtung kerusuhan koropak. Sendgine ogé ngahémat waktos, rohangan hard drive sareng panggunaan data sélulér ku ngamungkinkeun pangguna ningali file nganggo hiji klik sareng sawangan dokumén tanpa kedah ngaunduh.

File sareng pesen di Sendgine tiasa disimpen sareng dikirim nganggo panyalindungan "aman +". Fitur ieu nyayogikeun fitur privasi tambahan anu henteu biasana sayogi ku email ku ngagabungkeun énkripsi at-rest sareng watesan inpormasi anu dipidangkeun dina bewara email.

Sendgine nawarkeun langganan gratis sareng anu mayar. Kalayan rencana gratis, anggota mimitian ku tilu Karéta gratis unggal bulan sareng nampi Karéta gratis tambahan pikeun unggal pangguna énggal anu naek kapal (dugi ka 20 Karéta gratis gratis per bulan). Rencana kaanggotaan dibasajankeun $ 8 sabulan (Lite Plan) dugi ka $ 19 sabulan (Pro Plan). Dina Rencana Pro, pangguna tiasa ngamimitian sajumlah Unlimited karéta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.