Sendoso: Ngagentoskeun Dursasana, Akuisisi, sareng ingetan ku Surat Langsung

Otomotif Surat Langsung Sendoso

Nalika kuring damel di platform SaaS utami, salah sahiji cara anu épéktip anu urang biasa mindahkeun perjalanan pelanggan ka payun nyaéta ku ngirim kado anu unik sareng berharga ka konsumén target kami. Sedengkeun biaya per urus mahal, nanem modal éta ngagaduhan pangasilan anu luar biasa dina investasi.

Kalayan perjalanan bisnis ka handap sareng acara dibolaykeun, para pamasar gaduh sababaraha pilihan terbatas pikeun ngahontal prospekna. Henteu kakantun kanyataan yén perusahaan nyetir langkung seueur sora ku saluran digital. Surat langsung tiasa naék kana noise, kénging kaluhur 30x tingkat réspon tina email.

Upami anjeun tiasa ngalaksanakeun pamirsa ku insentif anu pikaresepeun, nyata, sareng pangaruh, anjeun tiasa mindahkeun perjalanan. Sendoso mangrupikeun panyayogi jasa ieu - ti mimiti pilihan produk, dugi ka otomatisasi, dugi ka integrasi urus, dugi ka minuhan. Strategi ieu katelah otomatis mail pamasaran otomatis.

Hasilna pikaresepeun, klien Sendoso kahontal:

  • 22% kanaékan pangasilan per kasempetan
  • 35% kanaékan konversi kana rapat
  • 60% tingkat réspon tina bungkus anu dikirim
  • 450% pangasilan dina pendapatan tina poéna ditutup
  • 500% kanaékan tarif anu caket

Tinjauan Sendoso

Ngagunakeun validasi alamat, Sendoso tiasa ngirim prospek anjeun atanapi konsumén pikeun produk anu dipersonalisasi, egift, mudah rusak, atanapi produk naon waé di luar Amazon. Platform ieu ogé diintegrasikeun sareng platform otomatisasi pamasaran utama, platform Dursasana penjualan, CRM, platform Dursasana konsumén sareng platform e-commerce.

Optimalkeun Perjalanan Anu Mésér Anjeun

  • kasadaran - kirimkeun kartu pop-up 3D, buku catetan mérek, kantong tote, carjer portabel, atanapi barang swag alit sanésna pikeun kéngingkeun radar masarakat.
  • kaputusan - Épéktip kalibet sareng akun target anjeun ku ngirim mailer diménsi atanapi jaket kualitas luhur anu nampilkeun logo anjeun.
  • pertimbangan - Nginspirasi minat sareng hajat diantara pamirsa anjeun ku pangirim pidéo khusus atanapi suguhan amis anu nampilkeun logo anjeun.

Gancangkeun Corong Penjualan Anjeun

Sababaraha conto produk anu anjeun tiasa ngajadikeun otomatis ngirim:

  • Pambuka panto - Kéngingkeun méja batur sanés ngarangna dina koropakna nganggo barang anu dipersonalisasi ageung ti Amazon kalayan catetan tulisan leungeun anu wijaksana.
  • Dealer Akselerator - Ngadegkeun hubungan sareng ngarengsekeun paguneman negosiasi sareng sabotol anggur anu disaluyukeun sareng logo perusahaan anjeun.
  • Pabrik Rapat - Kalibetkeun sababaraha anu nyandak kaputusan sakaligus ku ngirim cupcakes, cookies, atanapi makanan manis anu sanés anu tiasa dibagikeun ku sadayana kantor.

Ngagunakeun Sendoso, perusahaan perangkat lunak pikeun online pikeun offline,sanggup ngawangun $ 100M dina pipa sareng $ 30M dina pendapatan tina hiji kampanye. Aranjeunna ngirimkeun 345 bundel kana rekening ABM, kalebet kartu kado, saréat amis, Total Ékonomi Pangaruh Épéktur, Total Ékonomi Pangaruh épéktip, sareng catetan tulisan leungeun.  

Integrasi dihasilkeun kaasup Salesforce, Salesforce Marketing Awan, Salesforce Pardot, Eloqua, Hubspot, Teureuh, Salesloft, SurveyMonkey, Influitive, Shopify sareng Magento.

Upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan kumaha pamasaran 1: 1 anu dipersonalisasi tiasa nyiptakeun kasadaran mérek anu bermakna sareng ngawangun pipa pasca-COVID anjeun, nyungkeun démo Sendoso.

Nyuhungkeun Demo Sendoso

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.